跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今年派位成績好好, 全級只有19位學生被派第四志願或以後!

我知部分學生所派到頭三志願各banding嘅中學如下:

Band 1:

保良局董玉娣中學
宣道會陳瑞芝中學
馬可賓紀念中學
屯門官立中學
南屯門官立中學
仁愛堂田家炳中學

Band 1(直資)

男拔萃書院
青年會李兆基書院

Band 2:

迦密唐賓南紀念中學
呂祥光中學
浸信會永隆中學

Band 3:

何褔堂書院

如有其他, 但以上並無詳列, 歡迎大家補充

民房

回覆 happymama11 的帖子

聽落你似係想sell野多啲喎 , 係人都知千禧老師夠惡死推扯學生 。做咩仲係度sell人落火坑?

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

但派band 1比率唔係高

男爵府

有幾多人入到band 1 中學?

大宅

marktam25 發表於 21-2-9 14:53
回覆 happymama11 的帖子

聽落你似係想sell野多啲喎 , 係人都知千禧老師夠惡死推扯學生 。做咩仲係度sell ...

唔係啩我小朋友讀咗六年都未聽過老師惡 發生咩事 ?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

gigi^^ 發表於 21-3-8 23:05
唔係啩我小朋友讀咗六年都未聽過老師惡 發生咩事 ?

不用理會佢啦,我小朋友讀咗六年,不知幾開心,竟然出言誣捏小學, 有冇任何真憑實據,不知居心何在, 可以不用理會他

珍珠宮

jenny10 發表於 21-2-27 00:23
有幾多人入到band 1 中學?

估計大約有42至45人

珍珠宮

yokulami 發表於 21-2-21 23:46
但派band 1比率唔係高

算係正常全級三分一人Band 1

侯爵府

我覺得講派頭3冇咩意義,填得保守嘅咪咁高%law
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

首頁

尾頁

跳至