網購天地

跳至

首頁
23456...15

尾頁

翡翠宮

fitman 發表於 20-7-14 22:37
口罩有無介紹?

我幫同事買開美適特,今日就買咗盒,靠佢搭4kg大米包郵。關注店鋪領券平¥15;另外今日粉紅盒中碼特價勁平,適合青少年。
https://u.jd.com/Rxie5c

大宅

lyh80115 發表於 20-7-14 22:43
我幫同事買開美適特,今日就買咗盒,靠佢搭4kg大米包郵。關注店鋪領券平¥15;另外今日粉紅盒中碼特價勁平 ...

唔該晒,啱啱落左大米,再加兩盒粉紅口罩。用雲閃付比錢。
現在試下再買e卡,請問今日要入幾錢至攞到銀聯個優惠?

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

謝謝分享通知,我都買咗一張e-card, 銀聯優惠5次quota有冇限定每日只能申請1次優惠?

大宅

樓主,已用雲閃付買一次野,但買e卡仍然都係無雲閃付選項,可唔可以入張香港銀聯卡號碼買?

翡翠宮

fitman 發表於 20-7-15 08:39
樓主,已用雲閃付買一次野,但買e卡仍然都係無雲閃付選項,可唔可以入張香港銀聯卡號碼買?
...

但係京東支付唔用得香港卡,個app是否最新版?或者試另一部機有無。

大宅

lyh80115 發表於 20-7-15 08:49
但係京東支付唔用得香港卡,個app是否最新版?或者試另一部機有無。

發現左問題,係低級錯誤,原來我無裝雲閃付個app
裝好就見到。唔該機主一路嘅建議。
另外,今日個rate, 係唔係都係買$421就ok?

翡翠宮

fitman 發表於 20-7-15 09:32
另外,今日個rate, ...

正好63樓可以參考,421剛好。

翡翠宮

fitman 發表於 20-7-15 09:32
另外,今日個rate, ...

但你之前買嘢用銀聯係填卡號畀錢?

大宅

lyh80115 發表於 20-7-15 09:36
正好63樓可以參考,421剛好。

買左lu, 請問是否總共5次?可否一次食晒?要唔要分時間?

大宅

lyh80115 發表於 20-7-15 09:43
但你之前買嘢用銀聯係填卡號畀錢?

買野個時比錢,選雲閃付,佢比我入張香港銀聯卡,甘就買到

翡翠宮

fitman 發表於 20-7-15 09:49
買左lu, 請問是否總共5次?可否一次食晒?要唔要分時間?

你試下再落單,好似會灰咗揀唔到同一張卡,就要明天再買。

大宅

lyh80115 發表於 20-7-15 10:44
你試下再落單,好似會灰咗揀唔到同一張卡,就要明天再買。

係呀,灰左,明天再試,唔該晒!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

想問如果係双幣咭, 係咪要比完錢先見到實付有無減優惠?
放下自在

翡翠宮

cattz288 發表於 20-7-17 09:38
想問如果係双幣咭, 係咪要比完錢先見到實付有無減優惠?

係呀,畀完錢先見到減56。萬一因為種種原因無減,e卡未綁定賬號前可以搵客服退款再買過。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 20-7-17 10:39
係呀,畀完錢先見到減56。萬一因為種種原因無減,e卡未綁定賬號前可以搵客服退款再買過。
...

咩叫e咭未郁定? 唔係一買就會跌落戶口架? 我睇唔到兌換率都係買422安全d! 係咪一張未比錢, 唔可以再買? 又無得取消舊單, 要等佢過時先得!
放下自在

翡翠宮

cattz288 發表於 20-7-17 10:42
咩叫e咭未郁定? 唔係一買就會跌落戶口架? 我睇唔到兌換率都係買422安全d! 係咪一張未比錢, 唔可以再買? 又 ...

買完未算綁定,要用支付密碼提取卡密,可以綁當前賬户,亦可以用卡密綁落其他京東賬户,換言之e卡買咗可以轉讓;綁定咗賬户後就無得郁。

應該可以再落新單,舊單等佢過時就會自動取消。

象牙宮

lyh80115 發表於 20-7-17 10:46
買完未算綁定,要用支付密碼提取卡密,可以綁當前賬户,亦可以用卡密綁落其他京東賬户,換言之e卡買咗可以 ...

明白! 即係好似gift card咁送人用都可以

咁等佢過時先, 定試下比421睇下有無優惠扣好呢?
放下自在

象牙宮

回覆樓主:

yeah, 成功喇! 多謝樓主分享
放下自在

翡翠宮

cattz288 發表於 20-7-17 11:05
yeah, 成功喇! 多謝樓主分享

最緊要有無減56?

象牙宮

lyh80115 發表於 20-7-17 11:07
最緊要有無減56?

有呀!! 佢無得show完減價先買有d不安! 如果無得減就取消囉

之前蝕左, 買口罩時唔識買
放下自在

首頁
23456...15

尾頁

跳至