自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

sabun 發表於 20-7-11 17:34
我覺得選角選得很好,很有新鮮感!
我覺得以下演員都演得勁好,例如馬贯東(演得勁好!)林文龍(同馬不分上下 ...

我好同意你,另外陳自瑤都做得好好啊。

侯爵府

回覆樓主:

希晨
唔好點評我

複式洋房

回覆樓主:

子優細時個位小妹妹,好掂
yoyo都好正

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

chuiyeebird 發表於 20-7-11 20:59
個個都做得好出色
但點解冇人講Eden 佢都唔差

我鐘意eden

翡翠宮

回覆樓主:

開頭對呢套劇一d興趣都無,只覺得一個悶字,但點知咁好睇

見到呢個標題,我第1時間就諗起連詩雅,代表佢係我心目中呢套劇佢演得最好,演技好自然,恰到好處,而且內心戲都好好,劇中的佢好靚~

之後我第2個就諗到林文龍,呢個唔使多講,無得輸~

再之後我覺得陳自瑤、做黃翠如個女女、馬貫東、王卓淇~

子爵府

chuiyeebird 發表於 20-7-11 20:59
個個都做得好出色
但點解冇人講Eden 佢都唔差

其實我覺得Eden都做得好好

禁止訪問

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

月見草 發表於 20-7-11 17:38
小幸而

我都係選佢,好可愛,第一次拍劇,都做得好好。把聲仲要好鬼得意,聽到人溶化。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

回覆樓主:

翠如雖然有進步但戲裡比其他演員比下去了 ,馬,林文龍,連,幸而,陳自瑤幾個都做得好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

新人子優,芊芊同Eden 都好好呀!

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

其實個個都做得好好,主要係配答又有新鮮感,唔係來來去去個班人做。
林文龍配黃翠如,新配答,林幫助黃好多入戲
馬貫東配連詩雅,新鮮感,兩個都突破了自己的框框
Eden, 子優,朱丙,清新青春組合,都做到戲中年紀的感情
全部童星又唔老積,好自然,喊戲好掂
Yoyo 做密友都好自然和劇本都有講她的感情線,唔會只講主角
仲有王卓淇,程可為,翟威廉,楊卓娜,醫療中心的同事演員都做得好好。
成套戲劇情都好豐富,好多支線戲,老姜最後死,台前幕後都守得好密,完全冇劇透,這樣才成功引起大家討論

珍珠宮

回覆樓主:

呢套真係好大驚喜 ,初時聽個名以為悶戲一套,但點知到會令你追住去睇,大小演員都做得好好,Yoyo係我覺得較大驚喜的一個,以住覺得佢係花瓶位置,連,我之前冇睇過佢d戲,所以冇比較,但呢套就好吸引,文龍,以前好木獨,今輯表現好到位,ㄚ妹,好可愛,希晨,都好到位,一睇就知佢有病 ,脆如,表現有進步啦,較以往淨係識笑,今次好好多,阿護士,尾嗰幾集爆哂奸樣出黎,估唔到咁激

男爵府

sabun 發表於 20-7-11 17:34
我覺得選角選得很好,很有新鮮感!
我覺得以下演員都演得勁好,例如馬贯東(演得勁好!)林文龍(同馬不分上下 ...

完全同意你所講,加埋Sabrina,估唔到佢幾攪笑,朱炳唔起眼但其實我覺得都做得好好,我特別喜歡馬貫東,佢雖然機械式講嘢但卻可以表達到豐富的感情,佢笑起黎係好可愛,連詩雅其實唔係好靚,不過幾自然好順眼,龍爺已是中佬但仍吸睛,好盞鬼

男爵府

回覆:<那些我愛過的人>大家覺得邊位演得好?

我老公話除左脆魚,個個都做得好

伯爵府

2024年龍年勳章

奶奶、蚊螆都做得好好

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

林文龍

別墅

回覆樓主:

馬貫東,林文龍,連詩雅,個組合幾新鮮

侯爵府

iwff 發表於 20-7-11 22:47
其實個個都做得好好,主要係配答又有新鮮感,唔係來來去去個班人做。
林文龍配黃翠如,新配答,林幫助黃好 ...

你分析得好細膩

男爵府

BK Milk勳章

iwff 發表於 20-7-11 22:47
林文龍配黃翠如,新配答,林幫助黃好 ...

我覺得你講曬我嘅心聲,完全同意你嘅講法唔好話大人,連我個女都要晚晚追

首頁

尾頁

跳至