自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

人地都要搵食,停哂咪多D人失業同放無薪假

男爵府

唔停可能係商業考慮,不過我哋可以選擇唔去,大家經歷過沙士咁大件事,可以有很多事情自己去衡量。
早2日民主派初選,又話有幾拾萬人去投票,咁又唔停止舉行?其實與其話其他人但也沒有用,因為要「民主」嘛,不如先做好自己。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Maggie519 發表於 20-7-12 23:48
我父親節都去過,所有設施每個鐘頭消毒清潔一次,機動遊戲好似過山車咁又隔行坐,其實都算安全架啦,最唔 ...

隨時少人過屋企樓下商場
天朗氣清

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

高達紅色 發表於 20-7-13 09:45
問題係你唔去,其他有人去,咁大爆發,到時過兩星期D確診就圍住你屋企啦喎!
你諗住野咁簡單唔知你係五毛 ...

哈,你尋日有無聚集投票先?排左幾耐呀?

天朗氣清

男爵府

回覆 Happy_hk 的帖子

我都想講, 有人支持既洗咩攪咩初選,反正後生好多都洗晒腦, 點都會投地架啦! 仲攪咁多區人群聚集,中左唔好又賴政府呀!大家都做好自己啦.

男爵府

高達紅色 發表於 20-7-13 09:45
問題係你唔去,其他有人去,咁大爆發,到時過兩星期D確診就圍住你屋企啦喎!
你諗住野咁簡單唔知你係五毛 ...

只係講叫自己決定去唔去,都竟然比人話五毛 真的匪夷所思

首頁

尾頁

跳至