夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

你大嫂真係好野蠻,不過可能無學歷係咁上下,你唔好同呢d粗人計較咁多。至於請佢問題,有個唯一好處真係請佢好過請出面d女人

大宅

可能唔想朝見口晚見面挂 放工已經要對住

返工都要對住 人都顛

大宅

芝士粉 發表於 20-7-15 23:27
佢唔鍾意c6要左父母免稅額,借野會專登整爛,同親戚講話佢生係嫡孫,應該有任何野都係屬於佢地包括第時老 ...

依啲人直頭極品,咁既女人我會斷絕關係,C6咁鍾意大嫂叫佢搬去同佢哋住日對夜對喇

珍珠宮

回覆樓主:

如果C6咁對我 ,會好失望

大宅

唔請都好既,日見夜見,為工事嘈又傷感情,自己去搵工反下,識多啲人囉,唔需要為呢啲事唔開心丫,唔反工,咪做下少奶係屋企嘆下,做下自己野,不知幾舒服

大宅

如果你 老公有畀五萬以上 零用你就算啦!因為你唔使做 都高過佢哋兩個加埋份糧

伯爵府

2024年龍年勳章

芝士粉 發表於 20-7-15 18:53
希望有一日我做到睇開d, 我都明以上回覆我嘅jm都叫我唔好理而並非數c6不是, 我便明白了一直係我的問題
...

唔係你問題。
出去揾嘢做,唔好靠你老公,你老公完全靠唔住。
你老公係老闆?有冇同行?
去對家公司做,唔好俾佢知。

男爵府

佢唔鍾意c6要左父母免稅額,借野會專登整爛,同親戚講話佢生係嫡孫,應該有任何野都係屬於佢地包括第時老 ...

你一啲都唔小氣,比我應該反枱幾年

子爵府

餵奶呢件事你老公知唔知? 你大伯周圍講 ,你老公都冇反應?

琥珀宮

芝士粉 發表於 20-7-15 17:26
係,一來c6一直冇聽我嘅心聲,我只想出下去見下人唔想一世係間屋度,佢唔要我,算,但都唔希望見佢主動提 ...

咁你唔係一定要打佢工,既然你有學歷可以出去搵其他工

定你老公唔俾你做嘢?

首頁

尾頁

跳至