潮流時尚

跳至
[手袋] H Pink Pink B仔  

首頁

尾頁

伯爵府

始終都係逃離唔到粉紅色的魔掌~
心思思想跳出comfort zone學人試吓其他色調,但一拼上身,都係被粉紅色深深吸引住,咁就繼上次個mini Lindy後,再帶多次Rore D’Ete 回家,不停同自己講B25嘅用法同mini Lindy係唔同嘅

wcpcelia    發表於 20-7-22 11:49
ada0707    發表於 20-7-20 09:20
Cheuk2012    發表於 20-7-18 23:38

大宅

ChristyHayden 發表於 20-7-18 16:56
心思思想跳出comfort zone學人試吓其他色調,但一拼上身,都係被粉紅色深 ...

congrats
好靚呀

大宅

又真係靚嘅,鐘意嗰種顏色,自然見到會開心同想擁有⋯

子爵府

男爵府

ChristyHayden 發表於 20-7-18 16:56
心思思想跳出comfort zone學人試吓其他色調,但一拼上身,都係被粉紅色深 ...

粉紅色係無敵的!非常美!

大宅

超級靚呀!!
恭喜晒

伯爵府

超級靚

大宅

sorry, 我錯重點 Cherry Chums

大宅

恭喜 ,k4真係好難抗拒,我係粉紅控,好明白

大宅

好吸睛

別墅

我都好鍾意H嘅pink tone 但好糾結B25粉紅色會唔會太搶太誇
可唔可以分享action pic?

別墅

Rose d’ete都好好好靚

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

nice

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Very nice

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

好靚呀個B仔 JM個b仔幾錢呀?

子爵府

咁靚嘅粉紅色,點可能抗拒得到

別墅

好靚呀

男爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至