夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

結婚到教育仔女,家事,柴米油鹽,真係令到自己一身疲累,吃力不討好。對於另一半老憑的態度真係討厭至極。

有時真係唔想再接觸,當佢透明,免費工人都做夠!

都要學下偷懶,盡量唔做。
話夏天煮飯個爐好熱,我煮佢梗唔熱,自己叫外賣…

現在還擊中,佢閙我d野,我全部記哂心中,一有機會就回反比佢…因果

可能好多JM會覺得我折磨自己,但當你放低時,佢只係路人,對佢冇乜感覺,唔care時就不痕不癢。

呢期冇得出街想c返來食飯,我偏偏唔煮!

純粹呻下

別墅

回覆 Youngherry 的帖子

一起生活難免會被對方影響,放下重新開始自己的生活更開心。

子爵府

岩! 無論男女 都唔好太縱容另一半

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Youngherry 發表於 20-7-21 22:48
結婚到教育仔女,家事,柴米油鹽,真係令到自己一身疲累,吃力不討好。對於另一半老憑的態度真係討厭至極。 ...

點解要記喺心
然後搵機會反擊
即刻講唔得

佢想返嚟食飯,
你唔煮。咁點解唔分開?

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

結婚到教育仔女,家事,柴米油鹽,真係令到自己一身疲累,吃力不討好。對於另一半老憑的態度真係討厭至極。 ...

冷靜冷靜,佢一陣出去食中左肺炎咪大件事,你當唔想比佢傳染,煮下囉,講明叫佢洗碗收拾。

大宅

等於我果件咁,樣樣老逢
無衫著番到黎嘈叫洗衫
無野飲就嘈買野飲
我而家決定,自己顧自己,買多幾十個衣架,佢唔收衫d衫由得佢晾到要著為止,我只洗&晾自己衫
野飲淨係買我鐘意飲,野食淨係買我鐘意食
佢邊d野唔執,我就扔晒入書房佢檯底,要搵自己去執,唔好搞亂我間屋

男爵府

做得好

首頁

尾頁

跳至