夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 crystal媽咪 的帖子

嘩,post 呢度邊得㗎,雖然正室都有諗過甘做

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

alp0805 發表於 20-7-28 23:50

嘩,post 呢度邊得㗎,雖然正室都有諗過甘做

有放相
不過大家都唔支持樓主
因為佢講係個女人氹/呃左佢老公
破壞左佢幸福嘅家庭,但係個男人都有責任,唔係淨係個小三有問題
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

男人最有責任,唔愛就唔愛,有風度處理傾談咪好,出軌又做到渣男惡言失蹤甘。早幾個月前係我d衫見到小三既野,個種震撼無恥...我真心想全世界都知....忍到手震。所以都明個位正印

大宅

Emmyy 發表於 20-7-22 17:32
講笑啦
小三免疫,唔會中招,唔會傳染人架嘛
邊有睇到新聞有話男人見小三中招架

有呀,好早期,有傳話黃埔個死者係上內地會二奶中招,所以個衰公老婆同個囝無事,反而衰公的媽媽有事

大宅

alp0805 發表於 20-7-29 00:51

男人最有責任,唔愛就唔愛,有風度處理傾談咪好,出軌又做到渣男惡言失蹤甘。早 ...

深深感受到你的震撼,你能夠忍到真的好叻!我有時會自己邊聽歌邊跑步,發洩內心的不安,煩惱及怒氣。跑完就爽晒,見到渣男當佢透明,就算現在他努力扮演好老公好爸爸的角色,我都未能真心相信他與小3已完。這件事永遠都會是婚姻中的刺,任何一方提起都會流血。

別墅

crystal媽咪 發表於 20-7-28 22:53
男人好少講出黎或者作出改變
咁佢已經決定左

佢似真係決定留低在屋企,只係我自己未能夠真正放低,個心成日唔舒服,仍然唔肯定

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Hoping1201 發表於 20-7-29 14:50
佢似真係決定留低在屋企,只係我自己未能夠真正放低,個心成日唔舒服,仍然唔肯定
...

keep佢d錢,叫佢自己報告行蹤
你係為小朋友所以暫時冇同佢分開??咁觀察一排先

別墅

crystal媽咪 發表於 20-7-29 15:46
keep佢d錢,叫佢自己報告行蹤
你係為小朋友所以暫時冇同佢分開??咁觀察一排先
...

佢習慣咗自由。好難叫佢報告行蹤, $更加難keep, 但一直有俾家用
依家觀察咗一個月,都正常放工回家,希望佢keep到
不過有時見佢心情都會好低落又發脾氣,我會即刻好驚

寶石宮

Hoping1201 發表於 20-7-29 16:48
佢習慣咗自由。好難叫佢報告行蹤, $更加難keep, 但一直有俾家用
依家觀察咗一個月,都正常放工回家,希望 ...

咁唔好咁快相信佢住
做錯事嘅係佢
唔洗咁驚

大宅

小鐖子 發表於 20-7-26 22:53
其實佢地無處不在,只要女人時刻保持最佳狀態就唔怕出面啲蜜蜂蝴蝶,唔好似諗住婚後有老公養既心態,生完都 ...

個老婆幾靚都係會有機會偷食,啲男人有新鮮野就汁到寶咁

別墅

crystal媽咪 發表於 20-7-29 16:50

咁唔好咁快相信佢住

我真係好驚佢仲會同個女人聯絡,會藕斷絲連, 再離開我哋

寶石宮

Hoping1201 發表於 20-7-29 23:09
我真係好驚佢仲會同個女人聯絡,會藕斷絲連, 再離開我哋

所以要為自己同埋女攞d保障先
就算同呢個斷聯絡,但唔擔保沒有下一個

別墅

kawainnn 發表於 20-7-29 22:06
個老婆幾靚都係會有機會偷食,啲男人有新鮮野就汁到寶咁

外表當然都好重要,要保養下。最緊要女人要有自己既事業,當個男人唔要你,你仲有能力自給自足

大宅

simpleAA 發表於 20-7-22 19:48
回覆 maymaysheep 的帖子

仲有好多响公司偷情

係,我公司對晚晚出動

子爵府

alp0805 發表於 20-7-29 00:51

男人最有責任,唔愛就唔愛,有風度處理傾談咪好,出軌又做到渣男惡言失蹤甘。早 ...

世間上有幾多個男人會咁有責任心?有責任心就唔會出軌啦!個個都想左右逢源,屋企工人,出邊情人,最理想

複式洋房

高貴傻婆 發表於 20-7-31 06:53
係,我公司對晚晚出動

晚晚出?仲邊有咁多野做丫,而家疫情都仲可以扮ot出動

大宅

Coiyeechan 發表於 20-7-31 12:22
晚晚出?仲邊有咁多野做丫,而家疫情都仲可以扮ot出動

據我所知係

大宅

回覆 Hoping1201 的帖子

呢個我好有同感,第一次外遇,我睇住佢拍拖同要分開既喜怒哀樂,但男人覺得回歸已犧牲好多,將d情緒發洩係屋企,同佢講又話工作...今次攤牌,我講明唔想睇住佢拍拖既喜怒哀樂

大宅

回覆 five555 的帖子

有努力就要欣賞。

大宅

回覆 Hoping1201 的帖子

覺得好似玩show hand,之前一路怕佢,體諒佢,明白佢,驚佢發脾氣.....真心對渣男係無用,利害最實際

首頁

尾頁

跳至