自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

男爵府

taptap83 發表於 20-7-26 08:18
同樣道理,如果你揾新戀情,都會背負背叛全家既罪名。學樓上jm話齋,唔好由一個氹跳去另一個氹,除非你係 ...

樓主咁樣講得,明顯愛情對佢仲係好緊要,好渴求。

但佢兩個小朋友咁細,佢好似冇為小朋友打算過。

侯爵府

chocolatebean 發表於 20-7-26 14:46
回覆 yinyin1981 的帖子

即係你比租?

當然佢比,我比一定搬走

大宅

bbhappy68 發表於 20-7-26 14:33
咁分房瞓定同床瞓呀?同床瞓可能有時大家攬下 會有返感情 試下啦

同床訓既,不過連攬既動作都冇了,因為我地係冇房門,開楊式,其實我9962由佢房出嚟都會見到晒我張床,我哋平時係佢地面前都係好保守,唔會係佢地攬攬錫錫,所以我同老公訓覺都係訓得好保守

大宅

apple~y 發表於 20-7-26 15:16
一段婚姻大家都要付出維繫
唔同拍拖個時自由自由,風花雪月,無憂無慮
結婚有家庭多了一份責任

我就係全部心機比曬d小朋友,又教佢地又同佢地玩,就係我一個人湊晒,乜都自己黎,當然而家有9962幫下手,但係就反而冇晒同老公單獨2人世界,我都適應緊,我係好响往個男人會一直係我身邊陪下我,一齊去同小朋友玩,
不過呢啲野只可以係諗,唔可能實現,佢唔著緊既,我又五會逼佢既,要逼既話,都五會係開心,咁我唔想搞到件事更差,所以由佢咁落去,我而家應該做既係再放多啲心機落小朋友度,起碼負下自己責任,問心無愧!

大宅

我都有試過同老公單獨2個人既時候,但我竟然唔想同佢一齊單獨相處,覺得反而好陌生,好尷尬,冇嘢傾,我都五知點解會咁?係咪已經對佢冇感覺先會咁?

大宅

同佢拍拖到結婚個刻,我係好有信心會同佢恩愛到老,不過原來係咁難維繫,好多野都估唔到,而家變左陌路人,竟然會發生係自己身上,我覺自己好失敗!係咪我既問題導致個老公對屋企完全不秋不睬?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢適合單身多D

大宅

TseU 發表於 20-7-26 16:37
同床訓既,不過連攬既動作都冇了,因為我地係冇房門,開楊式,其實我9962由佢房出嚟都會見到晒我張床,我 ...

咁咪好冇私隱

大宅

佢工作視為第一,我曾經問過佢,你每次都咁忙,不如抽下d時間我哋去拍下拖或者同丫仔出街玩下吖? 佢話:我都想吖! 但係真係好多野做!抽五到身,又答應我話盡量會安排時間比我地,忙完就會有好多時間架啦!
佢講完但完全冇實現過,我仲一直記住係心里面,可惜佢已經忘記左

大宅

ManyanChun_FB 發表於 20-7-26 17:05
咁咪好冇私隱

所以我哋都無奈

大宅

TseU 發表於 20-7-26 17:06
所以我哋都無奈

不如喺房門口嗰度掛塊布遮住下啦,個個行過路過都望到咁肉酸

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

你好似生完小朋友冇耐咋喎
幸福可以好簡單

大宅

佢講既所謂忙完會有好多時間陪我地? 根本得個講,佢放假都出去同Fd一齊,咁我又信佢係同Fd既,佢每次都有影相比我睇,佢啲Fd又會post 啲相上Fb,所以我信佢唔係有第三者。 但我嬲既係佢難得放假點解冇一次去陪下我地,以佢咁識諗,唔會做唔到,我覺得佢係唔想對住我地,
想逃避一啲野

伯爵府

回覆樓主:

衰過同屋主

大宅

BBJOJO 發表於 20-7-26 17:11
你好似生完小朋友冇耐咋喎

生完更加疏遠咗,我記得我生完後佢有去E院門口比啲物資我,交接個刻,我哋會有見面時間,但都係比完袋嘢我好快大家就走,完全零交流,講耐小小計都冇,佢好奇怪既係係電話wts 會傾好多野,會關心我係E院個段時間辛唔辛苦,但到見到面後又冇乜計傾,完全2個人甘

伯爵府

TseU 發表於 20-7-26 02:46
大家有冇呢個經歷?對另一半已經冇愛既feel,但又繼續係埋一齊,係咪好難捱? 各有各節目,返到屋企大家又少 ...

我當佢室友,路人,各有各生活,其實好Q辛苦

寶石宮

2024年龍年勳章

TseU 發表於 20-7-26 17:18
生完更加疏遠咗,我記得我生完後佢有去E院門口比啲物資我,交接個刻,我哋會有見面時間,但都係比完袋嘢我 ...

我睇到你頭先話第二個小朋友係意外

我只能夠講你D小朋友好慘
幸福可以好簡單

公爵府

TseU 發表於 20-7-26 17:12
佢講既所謂忙完會有好多時間陪我地? 根本得個講,佢放假都出去同Fd一齊,咁我又信佢係同Fd既,佢每次都有 ...

我老公放假係陪小朋友玩,帶佢地去踩單車
又會煮下野食,呀女讚爸爸煮野好味
C6會好開心

我同c6結婚十幾年
當年好後生嫁比佢
甘多年大家感情都ok
咩都會傾
嗌交都有但唔多
嘈完好快佢又會氹番我

大宅

其實係我生之前我有爆發情緒,話佢做野做到甘夜?又唔陪下我?我當期時有咗但佢經常拋低我一個人係屋企,完全五理我,同佢攤牌完,佢咪做下野,得閒打下比我,懶關心我,由個次話完佢之後佢有日日打電話比我,可能佢唔想我諗多左,不過佢返到黎屋企又同我零交流,係電話度雖然唔係傾好耐,不過叫做都有幾句

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

TseU 發表於 20-7-26 16:37
同床訓既,不過連攬既動作都冇了,因為我地係冇房門,開楊式,其實我9962由佢房出嚟都會見到晒我張床,我 ...

你接受?

首頁
34567...13

尾頁

跳至