美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

2020勳章

VickyLee520 發表於 20-8-2 19:51
有好多野都要注意㗎,沖得太熱嘅水都唔得,食過一啲抗生素或者一啲藥物都唔得,建議你搵返三大脫毛公司,m ...

好呀多謝提醒

別墅

bluewenwen 發表於 20-7-31 17:09
想知邊間plz pm

我同樓上一樣呀,都係做同一間。最鍾意既係佢明碼實價,報價果陣報幾多埋單就真係幾多,冇額外費用cap水
同埋約時間都方便,同治療師約就得。

複式洋房

回覆 manymani 的帖子

我有家用脫毛機 先二千蚊

別墅

2020勳章

Zoe蜜糖豬脾 發表於 20-8-3 18:41
我同樓上一樣呀,都係做同一間。最鍾意既係佢明碼實價,報價果陣報幾多埋單就真係幾多,冇額外費用cap水:f ...

個CENTRE係邊度架?

伯爵府

2020勳章

Zoe蜜糖豬脾 發表於 20-8-3 18:41
我同樓上一樣呀,都係做同一間。最鍾意既係佢明碼實價,報價果陣報幾多埋單就真係幾多,冇額外費用cap水:f ...

我都想知邊間,can you pm me pls

別墅

lingw. 發表於 20-8-4 17:15
我都想知邊間,can you pm me pls

別墅

manymani 發表於 20-8-4 11:27
個CENTRE係邊度架?

油麻地。我覺得幾方便

複式洋房

我都係咁諗, 同埋而家好多美容院都要r生意做緊抗疫價, 既然都係要做, 不如趁依家平平地低價買, 一開番就去做啦

複式洋房

bluewenwen 發表於 20-7-29 18:07
大公司勁hard sell喎 樓主受唔受得落人sell你先......

唔係間間大公司hardsell ,最hardsell係小店,好多小店根本都唔理口碑,而家嘅小店好恐怖,已經效果唔好,用埋啲垃圾脫毛機,手勢又唔好。 我去開有兩間已經執咗笠啦,勁hardsell .

複式洋房

sin_tsz 發表於 20-8-3 20:43
回覆 manymani 的帖子

我有家用脫毛機 先二千蚊

請問用邊個牌子效果點樣?

複式洋房

想平嘅話 可以考慮 yanis。想感覺乾淨d,高級d, 我都試過 more beau 同 ap medical, 都OK

複式洋房

YuFishfishs 發表於 20-7-29 16:56
of course, 細店真係唔敢去
之前去左B記2次,見佢地清潔都做得好足

你去開呢間要等兩個鐘先有得做,時間好難約,效果又唔好。 有咩方法可以解決?

複式洋房

回覆 ArChu媽 的帖子

等2個鐘真系好過分喔,你係買次數定永久?我會轉去其他,次次咁等唔係辦法

複式洋房

charlsv 發表於 20-8-5 14:02
想平嘅話 可以考慮 yanis。想感覺乾淨d,高級d, 我都試過 more beau 同 ap medical, 都OK

...

yanis 又污糟又hardsell, more beau 油麻地美容小店,唔知用咩機。 AP 唔使講啦,出名hardsell.

複式洋房

charlsv 發表於 20-8-5 14:06
回覆 ArChu媽 的帖子

等2個鐘真系好過分喔,你係買次數定永久?我會轉去其他,次次咁等唔係辦法

好處係唔多sell

別墅

chonghiuching78 發表於 20-8-5 11:56
我都係咁諗, 同埋而家好多美容院都要r生意做緊抗疫價, 既然都係要做, 不如趁依家平平地低價買, 一開番就去 ...
我都覺 要買plan就真係趁宜家 不過又擔心唔知會唔會執或者蝕左 你知一買都唔係平 所以仲諗緊唔知大集團好定細公司好

複式洋房

ArChu媽 發表於 20-8-5 14:24
好處係唔多sell

咁都係一個好處,美容院唔sell真系好難得

複式洋房

ArChu媽 發表於 20-8-5 14:24

yanis 又污糟又hardsell, more beau 油麻地美容小店,唔知用 ...

咁睇來我已經比人sell到免疫咗,佢哋放棄咗sell我 哈哈!
more beau話自己係用755 candela lor~

複式洋房

charlsv 發表於 20-8-5 16:32
咁睇來我已經比人sell到免疫咗,佢哋放棄咗sell我 哈哈!
more beau話自己係用755 candela lor~
...

呢部機應該都ok之前第二間做過呢部

別墅

露西 發表於 20-8-5 15:09
我都覺 要買plan就真係趁宜家 不過又擔心唔知會唔會執或者蝕左 你知一買都唔係平 所以仲諗緊唔知大集團好定 ...
個人偏向細公司 大公司比租都夠佢死啦 執既機會好似仲大 我之前試做一間叫bare既 價錢同效果都幾好 諗住一開翻就上去做

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊