自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

https://www.yuurewards.com/home

1 MANN 分 兌 5 YUU分

Cheuk2012    發表於 20-7-30 21:26

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

咁張enjoy card 仲有冇存在價值? 仍然去Wellxome Pizza hut 等都d分?

珍珠宮

evip 發表於 20-7-29 22:36
咁張enjoy card 仲有冇存在價值? 仍然去Wellxome Pizza hut 等都d分?

指定商戶消費會有額外倍數yuu分
https://www.yuurewards.com/rewards

https://www.yuurewards.com/faq

詳見FAQ
賺取積分及兌換yuu積分
恒生enJoy卡持有人

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-29 22:40
指定商戶消費會有額外倍數yuu分
https://www.yuurewards.com/rewards

thanks

象牙宮

收到email 通知,詳情。
https://www.hangseng.com/zh-hk/personal/cards/products/co-branded/enjoy-card/

象牙宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-29 22:26
https://www.yuurewards.com/home

1 MANN 分 兌 5 YUU分
收到email 邀請碼,未攪。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

萬寧卡不嬲可以有兩張比屋企人一齊儲分㗎嘛, 咁依家轉咗用電子版 ,咁咪即係唔可以 畀人一齊 儲分囉

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mercurycc 發表於 20-7-30 09:16

要邀請碼先dl得?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Sallyb1a 發表於 20-7-30 09:27
萬寧卡不嬲可以有兩張比屋企人一齊儲分㗎嘛, 咁依家轉咗用電子版 ,咁咪即係唔可以 畀人一齊 儲分囉
...

影低個QR code share 都可以呱?

珍珠宮

更新:

原來由300Mann 分轉為1200Yuu 分, 換購優惠金額不變 (較印花價-$50)
https://www.mannings.com.hk/latest/promotions/stamp-redemption

==================================

唔知轉換後, 仲有有得300 Mann 分 + $ 換Clair呢

唔通變成 1500 yuu 分 + $ 換購?

子爵府

收到,咁在萬寧買嘢,是否一定要用enjoy card

珍珠宮

cindy618 發表於 20-7-30 09:38

要試下

以往Mann card App我都係截圖
比家人一齊用

完全冇問題

男爵府

虎到金來勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-30 09:49
要試下

以往Mann card App我都係截圖

我都係...老人家就用咭。

男爵府

Jessicawong818 發表於 20-7-30 09:53
我都係...老人家就用咭。

可以加八達通儲, 不過俾錢好似要用埋八達通先得.

男爵府

Sallyb1a 發表於 20-7-30 09:27
...

apps之間可以送分架, 再唔係加埋八達通, 可以用八達通俾錢時儲埋分落同一個a/c.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cindy618 發表於 20-7-30 09:38

唔知呀都未試過
我驚好似元氣app咁樣 個儲分q r code有限時用㗎
如果好似一田app可以截圖儲分就正啦

珍珠宮

yaya_c 發表於 20-7-30 10:11
apps之間可以送分架, 再唔係加埋八達通, 可以用八達通俾錢時儲埋分落同一個a/c.
...

試下先

男爵府

回贈一般, enjoy 計返 wellcome, 萬寧 得1.5%, pizza hut 有2%

我會用apps儲基本分, 用其他卡找數.

瑪瑙宮

Sallyb1a 發表於 20-7-30 10:14
唔知呀都未試過
我驚好似元氣app咁樣 個儲分q r code有限時用㗎
如果好似一田app可以截圖儲分就正啦

759 都限時

象牙宮

cindy618 發表於 20-7-30 09:37
要邀請碼先dl得?
唔用都可以dl app。

首頁
12345...7

尾頁