自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

katyiplee 發表於 20-7-30 11:20
尋日有幕阿芝開車車死隻雀?Parker話無野,有咩意思?

咪即係話畀人聽,依家對佢嚟講,車死一隻有生命嘅動物,等同於一粒石頭冇感覺囉
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

冇奶油做雞去掩飾身份呀?!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

大宅

cindy618 發表於 20-7-30 09:50
尋晚見到佢隻錶,有粒珠滾滾下,都唔係俾盲人用錶,係道具求其,定係有煙幕真係唔知
...

我九歲個囡都話盲嘅點解要用錶

伯爵府

Jasmine-4711 發表於 20-7-30 08:19
殺手big boss都要做雞?

俾紅姐吊起,佢都好放心等阿武來救而自?

就係!需要 cheap 到咁?!

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

虎到金來勳章

beehoneybee 發表於 20-7-30 09:31
有機!我留意阿芝雖然盲,但由一開始佢舉動,一啲都唔似睇唔到嘢,在陌生地方,攞起筷子準確夾入口。
...
世事被你看透

伯爵府

虎到金來勳章

如果真係呀嫻劇情好唔合理囉,big boss 走去做雞
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

伯爵府

應該係律師, 佢利用parker殺左個女仔, 等zero報仇殺佛爺, 咁佢可以報殺兄之仇

大宅

回覆樓主:

真唔真?

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

beehoneybee 發表於 20-7-30 09:31
有機!我留意阿芝雖然盲,但由一開始佢舉動,一啲都唔似睇唔到嘢,在陌生地方,攞起筷子準確夾入口。
...

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

明日晨曦 發表於 20-7-30 12:09
我九歲個囡都話盲嘅點解要用錶

我見佢係摸隻錶,應該係凸字錶

水晶宮

Parker 出手了, 但点解要殺阿凡?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

chocolatebean 發表於 20-7-30 22:34
Parker 出手了, 但点解要殺阿凡?

因為佢覺得班清道夫見到佢殺人,我估
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

venusbbpig 發表於 20-7-30 07:14
Parker都估到應該係boss,但無聊seach維基,見到有殺手角色介紹,見到殺手獵人既主理人竟然係丫嫻,係最終b ...

維基可以亂寫,唔會係阿嫻掛
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

頭先片尾見到個殺手獵人對眼,應該係parker,但想問咩係殺手獵人?係咪即係專殺殺手既人

子爵府

uhtcl2006 發表於 20-7-30 22:43
頭先片尾見到個殺手獵人對眼,應該係parker,但想問咩係殺手獵人?係咪即係專殺殺手既人
...

報紙都明示晒parker做, 但佢動機係咩? 剎手又無得罪佢

水晶宮

回覆 lemonlemoncc 的帖子

之前仲好懦弱

男爵府

其實如果係Parker都唔合理,一下子邊有咁好身手!

珍珠宮

memomama 發表於 20-7-30 23:01
其實如果係Parker都唔合理,一下子邊有咁好身手!

所以講kc被打麻醉藥

大宅

殺手獵人係男人喎,唔會係個隻雞或個盲妹

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

會唔會做一樓一係掩飾身份,幫襯果啲都係佢手下?

首頁

尾頁

跳至