自由報料

跳至

首頁
23456...11

尾頁

珍珠宮

cy101 發表於 20-7-30 15:15
Mann card 最後4個數字!

I mean ...

即使你disclose左邀請碼
但冇指定尾4碼 (app會員係登記手機的尾4碼, 實體卡會員(未曾轉app會員則是用 mann card no. 尾4碼)

都過唔到認證嘅

珍珠宮

cy101 發表於 20-7-30 15:21
你有邀請碼?係呀,即刻見d分!

萬0早半小時,以sms發比我,我一小時前已注册yuu
在yuu設定內,入邀請碼和電話號碼就馬上轉了分

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-30 15:24
I mean ...

即使你disclose左邀請碼
咁你可能要落舖攪!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-30 15:10
無機會去實測

我只是人云亦云

好亂呀,等高手俾雞精出嚟吧

珍珠宮

cy101 發表於 20-7-30 15:27
咁你可能要落舖攪!

所以即使(唔小心)被其他人知道左你的邀請碼
都要有埋指定的尾4碼

才會被搶先轉走Mann 分到 yuu a/c 的

珍珠宮

cindy618 發表於 20-7-30 15:33
好亂呀,等高手俾雞精出嚟吧

有智能手機的話, 裝App 儲分最方便

用什麼方式付款都可以do QR code 儲yuu分

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-30 15:43
所以即使(唔小心)被其他人知道左你的邀請碼
都要有埋指定的尾4碼
哦,明你講乜了,用實體咭反而唔安全,完全都係個組數字!

珍珠宮

cy101 發表於 20-7-30 15:57
哦,明你講乜了,用實體咭反而唔安全,完全都係個組數字!

轉移去yuu a/c 後
Mann 實體卡(s) 可以廢棄了

珍珠宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-7-30 16:05
轉移去yuu a/c 後
Mann 實體卡(s) 可以廢棄了

我轉左萬0儲的435分,等如二元,入了yuu內

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

cindy618 發表於 20-7-30 13:09
四個方法:

係咪4個方法草分,唔係4個程序?即係dl 個app 就草到分? thx

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

sochui 發表於 20-7-30 16:24
我轉左萬0儲的435分,等如二元,入了yuu內

$2?

瑪瑙宮

oceandeepsea 發表於 20-7-30 17:40
係咪4個方法草分,唔係4個程序?即係dl 個app 就草到分? thx

有4個登記方法

瑪瑙宮

cutiepig213 發表於 20-7-30 13:48
個邀請碼應該係把萬零d積分轉換成yuu分,所以應該人人不同,你睇下有無收到電郵或者sms呀!
...

邀請碼點樣有?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

cindy618 發表於 20-7-30 18:01
有4個登記方法

搞掂左,綁左八達通,即係去惠康買野,同以前一樣咁草分

萬寧,我地一家人用同一個帳戶草分,咁依家點搞?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝謝報料

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

謝謝分享

侯爵府

2024年龍年勳章

sochui 發表於 20-7-30 12:41
即是從八月起,要賺新的分?

今日去惠康已經可以用! 記得要同cashier 講你係yuu 會員! 再好似平時咁用enjoy card 比錢, 就儲到分! 今日我吾知, 無講到係會員! cashier 要响機press 個制先儲到落去!

侯爵府

2024年龍年勳章

oceandeepsea 發表於 20-7-30 18:08
搞掂左,綁左八達通,即係去惠康買野,同以前一樣咁草分

萬寧,我地一家人用同一個帳戶草分,咁依家點搞 ...

惠康你要同cashier 講你係yuu 會員!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

okgoodla 發表於 20-7-30 18:13
今日去惠康已經可以用! 記得要同cashier 講你係yuu 會員! 再好似平時咁用enjoy card 比錢, 就儲到分! ...
即是你同收銀講係會員,再用綁定既enjoy card比錢,就唔駛show qr code?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

cindy618 發表於 20-7-30 17:56
$2?
我550分有5蚊

首頁
23456...11

尾頁

跳至