自由報料

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珍珠宮

cindy618 發表於 20-7-30 18:07
邀請碼點樣有?

註冊了yuu後大約一小時收到sms的個人邀請碼

珍珠宮

cindy618 發表於 20-7-30 17:56
$2?

是兩元

珍珠宮

maywong288 發表於 20-7-30 18:24
我550分有5蚊

435分只二元

侯爵府

2024年龍年勳章

newcook 發表於 20-7-30 18:17
即是你同收銀講係會員,再用綁定既enjoy card比錢,就唔駛show qr code?

我係比完錢個收銀姨問我有冇yuu 我話有! 我以為加左就自動繼續用enjoy card 就已經得! 但佢話佢先要按個制話係yuu 會員, 先儲到喎! 我話:咁我下次識啦! 佢無要我show yuu 嘅qr code 呀!

公爵府

回覆樓主:

好亂,等高手出招再跟

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝說明

男爵府

萬寧職員話實體咭已經唔可以儲分啦

大宅

2024年龍年勳章

okgoodla 發表於 20-7-30 18:31
我係比完錢個收銀姨問我有冇yuu 我話有! 我以為加左就自動繼續用enjoy card 就已經得! 但佢話佢先要按個 ...

多謝你的溫馨提示!令我知道點儲分。

男爵府

BK Milk勳章

cutiepig213 發表於 20-7-30 13:58
見人話可以入張萬零咭號碼都得

用手機最後4個數字,不是萬0會員卡號

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

fatfat86 發表於 20-7-30 19:31

manning分一定要轉移嗎?

男爵府

cindy618 發表於 20-7-30 19:46

不太清楚,職員只叫我盡快dl 註冊

男爵府

fatfat86 發表於 20-7-30 19:31

係呀,今日去買野佢都話要 dl 呢個app先可以儲分

男爵府

YUU積分換領獎品計劃D分比以往會員換獎品的分係提高左好多, 例如以往KFC會員可以用100分換葡撻, 300分換薯格:而家要用400分先換到葡撻及600分YUU 積分換薯格,超揾笨~~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我想問...如果STROLLER有KFC同PHD既會員..有儲開分..
依家依個YUU又有依2間野???
第二時點儲分??可以2個APP一儲??
只可以儲一個???
STROLLER會消失?

珍珠宮

cindy618 發表於 20-7-30 19:46

唔轉都得

只係用唔到
擺一年後expired

珍珠宮

weewet 發表於 20-7-30 20:16
YUU積分換領獎品計劃D分比以往會員換獎品的分係提高左好多, 例如以往KFC會員可以用100分換葡撻, 300分換薯 ...

咁KFC 有冇好似Mann Card 咁
按既定倍數提高原有積分O既價值?

如果無, 應該係KFC 問題

去鏟KFC 個CS hotline 吧

珍珠宮

mirchan2005 發表於 20-7-30 19:38
用手機最後4個數字,不是萬0會員卡號

提供邀請碼
輸入邀請碼 (8個digit) 13位的Mann Card no.
然後輸入 指定的 4 位數字 做認證
(app會員係登記手機的尾4碼, 實體卡會員(未曾轉app會員則是用 mann card no. 尾4碼)

然後就可以登記yuu a/c

(此時可以更改其他手機號碼, 唔一定要跟Mann Card 登記時的手機號碼)

大宅

回覆 weewet 的帖子

kfc個storellet app得返馬鈴薯容換

大宅

係咪同mann card一樣,儲得一蚊都可以用一蚊,定要儲夠一定金額先用?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

想dl話伺服器出錯

首頁
34567...11

尾頁

跳至