自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

新手用BoC Pay, 剛剛用佢交左水費,
首次繳費有$20獎賞,想問下等幾耐先回贈架??
同埋新開BoC pay係咪買$30 可回贈 $10??
佢嘅回贈係咪即時show出黎??
因為用過百佳買野 & 交水費,唔見有回贈,感謝幫忙

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

係呢度睇下,我之前一直都唔知佢回贈係邊,無意中先發現到係呢度

珍珠宮

sandypink 發表於 20-7-30 15:14
同埋新開BoC pay係咪買$30 ...

推廣詳情可參閱有關條款及細則

男爵府

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

有D野想請教妳呀
我無HSBC信用卡都可以用payme,咁我無BOC卡可以用boc pay嗎?
其實我可能有張BOC卡,因為回贈只有0.4%,太低啦我從來都無用,已經唔知放邊度啦,想直接用其他信用卡就算

珍珠宮

861014 發表於 20-8-1 01:00

有D野想請教妳呀

BOC Pay 除了綁中銀銀聯信用卡外
綁中銀Saving / 支票 a/c 都得

如果中銀咩都冇, 就選非中銀用戶
註冊虛擬a/c 去使用BOC Pay

男爵府

我无BOC saving呀...我見虛擬卡話即批,但click入去T&C又似要審核一番咁,唔知要等幾耐呢?
除了纘石,有無邊張BOC信用卡回贈高D?

珍珠宮

861014 發表於 20-8-1 01:40

我无BOC saving呀...我見虛擬卡話即批,但click入去T&C又似要審 ...

如果無意申請中銀卡/銀行服務, 只是想使用BOC Pay的話就按註冊
再按指示登記帳號

而不是
獲取虛擬卡/確認信用卡 (呢度係開icard, 係申請緊信用卡)

子爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-8-1 10:00
如果無意申請中銀卡/銀行服務, 只是想使用BOC Pay的話就按註冊
再按指示登記帳號

我一心淨係想用boc pay
仲走左去中銀開account

男爵府

thank you

男爵府

sandypink 發表於 20-8-1 10:37
我一心淨係想用boc pay
仲走左去中銀開account

如果想長用boc pay,開返個戶口都OK呀,妳有申請BOC信用卡嗎?揀左邊張?
我有alipay wechat payme ,3個已經覺得好多都系為左小小優惠先想開埋bocpay咋

wcpcelia    發表於 20-8-1 21:24

子爵府

861014 發表於 20-8-1 11:16
如果想長用boc pay,開返個戶口都OK呀,妳有申請BOC信用卡嗎?揀左邊張?
我有alipay wechat payme ,3個 ...

好多時circleK都有優惠,所以申請埋。
我都有申請埋信用卡,實體卡,未到,我都唔知係邊張

男爵府

回覆 sandypink 的帖子

竟然無得揀
我個張系雙幣銀聯,0.4%回贈,我無麥用過

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都有同樣問題,點解無咗$20?

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

nicolepun234 發表於 20-7-30 19:40
係呢度睇下,我之前一直都唔知佢回贈係邊,無意中先發現到係呢度

禁入去都無喎

男爵府

sandypink 發表於 20-8-1 14:31
好多時circleK都有優惠,所以申請埋。
我都有申請埋信用卡,實體卡,未到,我都唔知係邊張
...

boc 只可以綁銀聯果張,有現金回贈,在卡數中直接扣數

i card只可以綁微信,有10賠集分

大宅

減齡達人勳章

我岩岩都申請左張中銀莎莎卡, 因為冇銀聯卡所以申請, 其實係咪最優惠係circle k 30減10, 莎莎買野9折定95折?, 仲有冇其他著數呢? thx

翡翠宮

AprLam_FB 發表於 20-8-6 14:36
我岩岩都申請左張中銀莎莎卡, 因為冇銀聯卡所以申請, 其實係咪最優惠係circle k 30減10, 莎莎買野9折定95折 ...

網購60美元減8美元,我主力京東買嘢多。我買京東e卡,變相自營商品再打87折,詳情睇呢個帖↓。仲有日本城、iherb、apple、amazon等等多個網站有優惠。
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23278920

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

861014 發表於 20-8-1 15:49
回覆 sandypink 的帖子

竟然無得揀

中銀張雙幣銀聯唔係有4%回贈嗎?
每個月最高回贈$100, 我覺得抵過儲積分換張100蚊coupon

公爵府

$20獎賞, 11月30日或之前存入的.

珍珠宮

https://www.bochk.com/creditcard/promo/offer_bocpay/chi/merchant_offer_tc_tnc.pdf
中銀BoCPayFPS掃碼繳費奬賞(下稱「繳費奬賞推廣」)

上述奬賞根據合資格客戶完成累計繳費次數之交易日期,按下述時間誌入奬賞至SmartAccount或支付賬戶內

I.如客戶於2020731日或之前完成交易,獎賞將於2020930日或之前存入;

II.如客戶於2020930日或之前完成交易,獎賞將於20201130日或之前存入

III.如客戶於20201231日或之前完成交易,獎賞將於2021228日或之前存入。

合資格客戶於繳費奬賞推廣期內及誌入奬賞時,有關之BoCPaySmartAccount/或支付賬戶必須保持正常、有效及於BoCPay維持綁定狀態,方符合資格參與繳費奬賞推廣及獲得有關奬賞。如合資格客戶於繳費奬賞推廣期內或獲取奬賞時,SmartAccount/或支付賬戶之賬戶已取消或違反賬戶合約條款,將不獲發有關奬賞,有關奬賞將自動取消。

首頁

尾頁

跳至