自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

好似我去肯德基或者去Pizza Hut,其實儲落呢個抵啲定係原本嗰個抵啲

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

呢個係咪萬寧變個app?

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

呢個萬寧惠康都可以同時儲分

水晶宮

唔怪得惠X停咗積分!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個APPS 叫咩名?
Thanks

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wcpcelia 發表於 20-7-30 19:11
個APPS 叫咩名?
Thanks

yuu獎賞計劃

男爵府

回覆樓主:

候先收銀都叫我 join,我 join咗,但唔知有咩用

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

AX21 發表於 20-7-30 19:24
候先收銀都叫我 join,我 join咗,但唔知有咩用

儲分
放下自在

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都收到, 不過未整.

男爵府

我頭先去肯德基同埋Pizza Hut買嘢,咁如果儲返落原本自己個Apps度,咁樣唔係快啲可以換嘢食?

公爵府

想問下登記綁左卡係咪先用enjoy card或八達通比錢
再show yuu qr code 儲分?

珍珠宮

虎到金來勳章

purpletwinstar 發表於 20-7-30 19:33
我頭先去肯德基同埋Pizza Hut買嘢,咁如果儲返落原本自己個Apps度,咁樣唔係快啲可以換嘢食?
...

KFC, pizza hut都係用yuu?

琥珀宮

polliebb 發表於 20-7-30 19:43
KFC, pizza hut都係用yuu?

怡和旗下都係,仲有ikea,惠康,phd,即enjoy card個堆店

水晶宮

回覆樓主:

簡單嚟講,即是牛奶公司旗下嘅儲分app...萬寧,惠康等等同一個app儲分,萬寧卡嘅分會轉移入去個app裡,今日開始,第一次新開,好像有3倍積分,今日買護膚品滿150蚊即減30蚊 今日我買左護膚品,好抵!
萬寧卡可以掉左佢了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

emilylam 發表於 20-7-30 19:47
簡單嚟講,即是牛奶公司旗下嘅儲分app...萬寧,惠康等等同一個app儲分,萬寧卡嘅分會轉移入去個app裡,今日 ...

點轉過去?
放下自在

水晶宮

回覆樓主:

我都收到訊息,但吾知点轉。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 20-7-30 19:49
點轉過去?
你係app 定實体咭?

珊瑚宮

purpletwinstar 發表於 20-7-30 18:59
好似我去肯德基或者去Pizza Hut,其實儲落呢個抵啲定係原本嗰個抵啲

好似話原本嗰個冇啦!而家得返yuu app
我淨係知萬寧原本張儲分卡去到7月31號

珊瑚宮

簡單嚟講,即是牛奶公司旗下嘅儲分app...萬寧,惠康等等同一個app儲分,萬寧卡嘅分會轉移入去個app裡,今日 ...

子爵府

儲分係米要開手機do qr先得 ?

首頁
12345...10

尾頁

跳至