自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆 cy101 的帖子

唔係好明

萬0(SHOP) 計500, ENJOY(BANK) 計300

如係惠康臏購物, 咁 YUU 計幾多呀?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 20-8-22 16:31

唔係好明
如果唔用CASH DOLLARS, 應該係5倍分!!! 惠X 約有1500, ENJOY 約有1000!! ENJOY 條數過幾日先出現係YUU APP!

水晶宮

咁即係我清晒手上 CASH DOLLARS 先至 SCAN YUU QR CODE 購物?
我剛 DL YUU APPS, 又綁定 ENJOY CARD, 如果明天去 WELLCOME 買野, 係咪唔 SCAN QR CODE 就唔會當我首次消費架?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 20-8-22 16:44

咁即係我清晒手上 CASH DOLLARS 先至 SCAN YUU QR CODE 購物?
hm⋯⋯我係你會留番cash dollars 係第三次先用,或者其他shop先用,呢個唔急,未到deadline!
原則上,你同收銀講話唔儲分,應該就係唔當!好似平時啪一次咭咁,千祈唔好啪2次!

水晶宮

多謝你! 你好專業呀!

首頁

尾頁

跳至