自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 20-8-1 09:49
但enjoy 有 3倍分喎!

係喎!即係迫人用enjoy咭
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 20-8-1 09:54
係喎!即係迫人用enjoy咭
係,昨日一早去惠X試吓,個經理都係話引人用enjoy card!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 20-8-1 09:57
係,昨日一早去惠X試吓,個經理都係話引人用enjoy card!

我真係好少用 但老公去美心餐廳埋單成日簽, 所以儲左不少cash dollars
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 20-8-1 10:01
我真係好少用 但老公去美心餐廳埋單成日簽, 所以儲左不少cash dollars
...
美心好似2倍分!

珍珠宮

cattz288 發表於 20-8-1 09:25
我都無! 結果dl完喺邀請碼入萬寧咭號就ok喇

我乜都無收到. 跟你試入萬寧咭號, 話無效.
乜搞到咁煩...

琥珀宮

白毛毛 發表於 20-8-1 10:11
我乜都無收到. 跟你試入萬寧咭號, 話無效.
乜搞到咁煩...
你屋企人會唔會已登記咗?

珍珠宮

cy101 發表於 20-8-1 10:14
你屋企人會唔會已登記咗?

無呀

男爵府

cy101 發表於 20-8-1 09:33
第一次係7仔會額外送200分!

唔怪之得,無啦啦多了200分!係711買了包奶6元,現在的積分是206。

wcpcelia  :w  發表於 20-8-1 16:30

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 20-8-1 09:25
我都無! 結果dl完喺邀請碼入萬寧咭號就ok喇

我唔得呀,你幾時整?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 20-8-1 09:49
請問點樣綁埋八達通卡呀 ?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

anteater 發表於 20-8-1 08:06
我都收到呢個短訊,答咗ok,而家搞掂用緊
你Add左呀, 我在網上睇到呢個訊息喎, 但係不知真假。

https://hkjunkcall.com/?ft=52831634

hkjunkcall.com

假yuu app網站
提供訊息連結, 要求用戶下載yuu app, 按下後會進入假yuu網站, 切勿下載該網站任何app, 可能帶有病毒, 該網網址:https:/prod.newco.com.hk/terms-and-conditions?hideNavBar=true&langcode=zh-hant
約 16 小時前【提高警覺】( Apps 訊息推銷/FAX )

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

琥珀宮

jadechant 發表於 20-8-1 10:16
唔怪之得,無啦啦多了200分!係711買了包奶6元,現在的積分是206。

仲有呢個2000 分

象牙宮

fanny3315 發表於 20-8-1 10:16
我唔得呀,你幾時整?

前日呀!跟jm教, 好順利
放下自在

象牙宮

CYWS 發表於 20-8-1 10:17
請問點樣綁埋八達通卡呀 ?

喺設定! 右上角圖形圖案
放下自在

侯爵府

cy101 發表於 20-8-1 09:57

即是去惠康買幾十蚊野也用enjoy card 簽才有多d積分?

之前enjoy dollars 是買$250才有多$1?

男爵府

andyman 發表於 20-8-1 10:19
你Add左呀, 我在網上睇到呢個訊息喎, 但係不知真假。

https://hkjunkcall.com/?ft=52831634

我喺先自行安裝了Yuu Rewards 呢個App先,所以一早已經用手機激活了。第2日收到短訊,答咗ok就幫我自動綁八達通卡去個Yuu Rewards App

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 20-8-1 10:24
前日呀!跟jm教, 好順利

頭先再試都唔得,放棄了

琥珀宮

katrinamama 發表於 20-8-1 10:25
即是去惠康買幾十蚊野也用enjoy card 簽才有多d積分?

之前enjoy dollars 是買$250才有多$1?
係呀,講白啲就係promotes enjoy card! 鼓勵人用!

珍珠宮

snoopybabe 發表於 20-8-1 02:03
想問一下,之前萬寧send短訊比我,我download 咗個yuu app,填埋邀請碼,填埋mann咭最後四位數,搞掂後見到 ...

我沒有⋯

象牙宮

fanny3315 發表於 20-8-1 10:27
頭先再試都唔得,放棄了

咁要去萬寧整
放下自在

首頁
12345...12

尾頁

跳至