自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
沖過涼都會觸電死, 好慘噢! RIP!

旺角花園街華園大廈,今日(1日)下午5時許,一名姓吳(36歲)女子,於上址家中沖涼時懷疑觸電,倒地昏迷不醒,其姓劉(47歲)丈夫發現報警求助。消防到場將女子由浴室救出,經救護人員檢查後,證實當場不治。警方到場調查,初步相信女事主在上址沖涼期間懷疑觸電,事件沒有可疑,死因有待驗屍後確定。現場消息稱,上址單位為1開4的劏房,女事主居住其中一間,其丈夫因發現事主未有上班,電話亦沒有回覆,遂返家始發現事件。

仵工將死者遺體舁送殮房。(張福宏攝)

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

好慘

侯爵府

2020勳章 畀面勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

侯爵府

2020勳章

RIP

珍珠宮

2020勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

r. i.p.

珍珠宮

2020勳章

Rip

侯爵府

回覆樓主:

其實用電熱水爐係咪好危險?
國內同台灣時不時都有呢啲慘劇發生...

侯爵府

2020勳章

mickeyeva 發表於 20-8-1 23:36

Rip

男爵府

2020勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

RIP

大宅

好慘......

wcpcelia    發表於 5 天前

男爵府

2020勳章

回覆樓主

RIP

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好耐無聽過呢種意外

翡翠宮

2020勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章

點解會觸電

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

是否用手提電話或吹頭?

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

我用電熱水爐近20年,安全。上2個月漏水又買返同一牌子

子爵府

回覆 mickeyeva 的帖子

睇標題以為係丈夫 遭揭發 係殺手,電死個老婆

男爵府

mickeyeva 發表於 20-8-1 23:36

好慘

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

R.i.p.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊