影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 19:40
吓,乜千仁咁少戲份,出場時間咁少咋?

係呀,非常少,中間仲有好多集係完全冇出場
佢個角色好情深,我結果一集都冇飛

瑪瑙宮

2021勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 19:40
吓,乜千仁咁少戲份,出場時間咁少咋?

所以排到好後先開

瑪瑙宮

我終於搵白鹿原cut認真去睇下,有幕中完槍響醫院一醒就落床搵白靈,見到白靈行迎面行埋黎時,個樣表情真係好似久別重逢,見到心上人放下心頭大石,由好擔心變到好開心個樣

瑪瑙宮

babycakez 發表於 20-11-25 19:21
真係緣份
我記得嗰陣三生三世播咗唔耐所以仲好hit,我哋嗰陣班上神都傾得好開心,但當劇完咗後 ...

睇香蜜解到廷毒,但又中另一種毒,以毒攻毒嗎?

大宅

2021勳章

babycakez 發表於 20-11-25 19:21
真係緣份
我記得嗰陣三生三世播咗唔耐所以仲好hit,我哋嗰陣班上神都傾得好開心,但當劇完咗後 ...
孤身上路,笑C

今次嘅毒好難解喇,倫倫咁多瓣,仲要瓣瓣都咁掂,又成日有新野睇,我地走得去邊,走唔甩喇

大宅

2021勳章

Pollyowen 發表於 20-11-25 19:57
我終於搵白鹿原cut認真去睇下,有幕中完槍響醫院一醒就落床搵白靈,見到白靈行迎面行埋黎時,個樣表情真係 ...
個幕

男爵府

2021勳章

Pollyowen 發表於 20-11-25 19:59
睇香蜜解到廷毒,但又中另一種毒,以毒攻毒嗎?

講得好,我哋今次中嘅毒冇得解,而家唯有以毒攻毒

男爵府

2021勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 20:02
孤身上路,笑C

今次嘅毒好難解喇,倫倫咁多瓣,仲要瓣瓣都咁掂,又成日有新野睇,我地走得去邊, ...

係呀走唔甩當初我諗住睇1001解毒,睇完之後仲嚴重咗,去到真朋友我已經徹底放棄治療

大宅

2021勳章

babycakez 發表於 20-11-25 20:24
係呀走唔甩當初我諗住睇1001解毒,睇完之後仲嚴重咗,去到真朋友我已經徹底放棄治療
...
我今日中午已經睇完咗真朋友了

之前本來預算開小宇嘅,但呢兩日心情麻麻,所以諗住睇下極挑開心下先。

男爵府

2021勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 20:29

之前本來預算開小宇嘅,但呢兩日心情麻麻,所以諗住睇下極挑開心下先。

我又係會歇一陣先開另一套
極挑好睇呀好搞笑!希望你睇完心情會開心啲

大宅

2021勳章

babycakez 發表於 20-11-25 20:38
我又係會歇一陣先開另一套
極挑好睇呀好搞笑!希望你睇完心情會開心啲
...
極挑係咪上 YouTube 睇就得喇?

男爵府

2021勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 21:33
極挑係咪上 YouTube 睇就得喇?

我之前係喺YouTube 度睇,不過我頭先search,歡樂升級版已經睇唔到,要subscribe, 普通版就唔係集集睇到

https://m.youtube.com/playlist?list=PLGjsh-EBqdUPx6r-8KryUI_ZMSP2txOFT

水晶宮

2021勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 20-11-25 19:57
我終於搵白鹿原cut認真去睇下,有幕中完槍響醫院一醒就落床搵白靈,見到白靈行迎面行埋黎時,個樣表情真係 ...

所以我地咪話白靈唔值law, 次次都係倫倫咁情深

水晶宮

2021勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 20:29

啱呀,小宇比較沉重

瑪瑙宮

我借左本陰陽師第一集睇睇,幻想下倫倫先

男爵府

2021勳章

Pollyowen 發表於 20-11-25 22:10
我借左本陰陽師第一集睇睇,幻想下倫倫先

等你報告
我都有興趣

大宅

2021勳章

babycakez 發表於 20-11-25 21:48
我之前係喺YouTube 度睇,不過我頭先search,歡樂升級版已經睇唔到,要subscribe, 普通版就唔係集集睇到

...
我在 YouTube 找到呀,剛看了 EP1,YouTube 真多廣告。

男爵府

2021勳章

yuanlai 發表於 20-11-25 23:25
我在 YouTube 找到呀,剛看了 EP1,YouTube 真多廣告。

Ep1倫倫新嚟新豬肉被佢哋整蠱

瑪瑙宮

babycakez 發表於 20-11-25 22:11
等你報告
我都有興趣

睇見博雅有句對白:「只有我需要亮光?」就諗起怕黑的倫倫

瑪瑙宮

書中博雅形容:看來年約三十六、七歲,行步和舉止雖流露武士特有的粗枝大葉,容貌卻不粗獷。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊