自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係咪92折和三倍分二擇一?定both都有?
因為收銀有問我係咪要折嘅?有無jm清楚yuu玩乜

珍珠宮

咁點解你唔問收銀呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

92%/3倍分是二揀一,

冇左八達通儲分,改為yuu app绑enjoy card或八達通儲分.

要先注册yuu, 綁左card才付款,收銀員會教你.

我今早裝左yuu,已收到兩個從不同手機發出、關於股票動向的SMS訊息(以前冇收過),唔知關唔關yuu 事??
很多partners share member info??

呢幾日都有jm介绍,你爬下文啦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

終極熊貓 發表於 20-8-3 14:04
咁點解你唔問收銀呢?

我冷靜落嚟先回想返,你有無去超市?直情打仗咁

瑪瑙宮

Jasmine-4711 發表於 20-8-3 14:14
92%/3倍分是二揀一,

冇左八達通儲分,改為yuu app绑enjoy card或八達通儲份.

二揀一係邊度有寫?就係揾唔到先問下啫

其他嘅已知,我係呢度嘅分享都唔少

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 20-8-3 13:57
...
Both

子爵府

Enjoy 咭在惠康逢3, 13, 23 號做 92% 或3倍印花,這是由來已久,不關 yuu 事。
用 Enjoy 咭俾錢,收銀便會問要92折定3倍印花。
二選一。

若要用 yuu 儲分,叫收銀嘟咗 yuu ID 先,再用 Enjoy 咭找數,兩不相干。

wcpcelia    發表於 20-8-4 13:13

大宅

...

今日買咗,兩樣都有,仲可以扣埋enjoy dollars

wcpcelia    發表於 20-8-3 20:04

大宅

1010mum 發表於 20-8-3 14:43
Enjoy 咭在惠康逢3, 13, 23 號做 92% 或3倍印花,這是由來已久,不關 yuu 事。
用 Enjoy 咭俾錢,收銀便會 ...

今日冇印花派喎

子爵府

美好 發表於 20-8-3 14:45
今日冇印花派喎

冇印花? 咁用乜野代替?
定係只有 92折? 唔使問?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

cindy618 發表於 20-8-3 14:15

二揀一係邊度有寫?就係揾唔到先問下啫

惠記一向都二揀一

現在,
只係八達通儲分冇左,
改用yuu app儲

大宅

1010mum 發表於 20-8-3 14:47
冇印花? 咁用乜野代替?
定係只有 92折? 唔使問?

有92折,有3倍yuu積分,其實yuu積分都唔係好優惠,要2000分才可換$10惠康禮券

瑪瑙宮

都已經無三倍印花,仲要問?

大宅

...

我今日買,都有喔

公爵府

回覆樓主:

今日買咗,有92折又有yuu積分

大宅

我入唔倒enjoy card, 但入八達通card 又ok. 你知点解嗎?

子爵府

BK999 發表於 20-8-3 19:43
我入唔倒enjoy card, 但入八達通card 又ok. 你知点解嗎?

我兩樣都入到哦。

珍珠宮

cindy618 發表於 20-8-3 14:14
我冷靜落嚟先回想返,你有無去超市?直情打仗咁

好多人排隊呀,凍肉呢有啲畀人掃曬啦
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

水晶宮

2024勳章

回覆樓主:

我今日惠康用左92折後付120蚊,跟住個YUU就通知我有360分積分
今日直接用enjoy card比錢,收銀話唔使再嘟YUU個二維碼

wcpcelia    發表於 20-8-4 13:13

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

sauNG 發表於 20-8-3 16:27
今日買咗,有92折又有yuu積分

仲有92折,又儲分,幾好喎

首頁

尾頁

跳至