親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Lqueenie 發表於 20-8-18 01:04
直航係咪昨日或之前有? 你換左未?

換咗啦,來回名古屋

大宅

Lqueenie 發表於 20-8-17 18:57
12號係2班機回港,我早的意思係下午4點,晏的意思係下午5點

你意思係今日只放左1個機位出來? 我 ...

尋日好幸運可以一次過換到八張機票直航機票返嚟香港

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

josephine908 發表於 20-8-23 20:04

你去幾多日呀?我租埋車喇

大宅

Lqueenie 發表於 20-8-23 20:11
你去幾多日呀?我租埋車喇

去15日~
哇!租埋車,你巧快手喎

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

josephine908 發表於 20-8-23 20:20
去15日~
哇!租埋車,你巧快手喎

出年我仔升中,完全唔知時間表,否則我都想去15日。我租露營車呀!17年去租過9日,今次會繼續

大宅

Lqueenie 發表於 20-8-23 20:23
出年我仔升中,完全唔知時間表,否則我都想去15日。我租露營車呀!17年去租過9日,今次會繼續
...

有冇租露營車嘅資料可以分享呀?謝謝

珍珠宮

josephine908 發表於 20-8-23 20:28
有冇租露營車嘅資料可以分享呀?謝謝

我pm你吖,不過我未confirm最後是否會租,始終有少少擔心衛生問題

大宅

Lqueenie 發表於 20-8-23 20:33
我pm你吖,不過我未confirm最後是否會租,始終有少少擔心衛生問題

好呀!唔該晒

男爵府

josephine908 發表於 20-8-23 20:04

好勁呀,一次過換到8張,同一班機由北海道直航回港?CX今次真係放幾多位俾redeem.

大宅

Helen媽 發表於 20-8-24 21:34
好勁呀,一次過換到8張,同一班機由北海道直航回港?CX今次真係放幾多位俾redeem.
...

其實日日都係放1-4張左右,我捕左成個禮拜先有撞到有八張飛,仲要係同一班機返嚟香港

首頁

尾頁

跳至