自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

starwar恐龍 發表於 20-8-4 14:58
我老公幾年前買左個S8電話比我99,教佢可以睇Youtube/Whatsapp/影相,我99祇用電話卡用完就增直,冇數據, ...
間屋是否奶奶?如果係,你好多野no say.

男爵府

HGC 有寬頻連tvsuper 都係$109 /1個月,裝咗之後包妳99忙追劇、粵曲...以後唔過嚟

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

間屋真係佢?如果係,你都幾頭痕!

水晶宮

好無奈,你99把口講嘢真係好難聽

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁以前嘅暑假呢?個孫係屋企,佢都照過嚟,你地又冇出聲?

伯爵府

starwar恐龍 發表於 20-8-4 15:05
我99今日過黎聽歌,又係開到大一大,我拎左一個耳機比佢,唔駛塞落隻耳仔度,有個鈎掛住耳仔,我比我99, ...

唔好喊
我都好憎啲人用電話播聲
極之討厭

快快手幫99申請左先 (裝都要過一排)
你過一星期 改左個WIFI password
同99講壞左WIFI
佢上唔到
過來幾日都上唔到(扮未整好)
然後佢屋企又裝左
慢慢就唔過來喇

伯爵府

回覆樓主:

其他說話當佢發老人脾氣,但拜神拜佛嗰句好有問題

用戶要求終止服務

幫奶奶裝左wifi先
i'm back!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無得講,間屋係佢 ,趕你地走都得。睇你c6有無牙力幫你。

珍珠宮

maisy-lee 發表於 20-8-4 15:32
其他說話當佢發老人脾氣,但拜神拜佛嗰句好有問題

係啦!感覺好似咒緊自己個孫咁
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

幫99係佢屋企開個wifi啦!唔太貴。又可以清靜啲,唔洗影响你個仔讀書。我明白開到大一大聲,係好騷擾人,因為我都有個長老係咁,我小朋友做緊功課,係到睇視頻,開到超大聲,仲要自已一路睇一路講野一路笑,話佢又唔好意思。

用戶要求終止服務

改Wi-Fi密碼然後話屋企Wi-Fi壞咗

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

擺明過黎宣示主權,個孫出聲都無得傾,咁你出聲應該更差吧,叫阿仔同爸爸講啦

珍珠宮

我99今日過黎聽歌,又係開到大一大,我拎左一個耳機比佢,唔駛塞落隻耳仔度,有個鈎掛住耳仔,我比我99, ...

你99咁大脾氣既,咁都幾難搞。裝wifi可能又話你,你過幾日等佢下佐啖氣,再好聲好氣咁同99道歉,話你果日唔係嫌棄佢唔尊重佢,係因為係屋企要辦公,同同事開會,做嘢都有影響。買d 99鍾意食既嘢,等佢開心下。再同99商量不如裝個wifi啦,反正咁平,佢唔洗下下走過黎先聽到粵曲

珍珠宮

小寶貝兒 發表於 20-8-4 15:36
係啦!感覺好似咒緊自己個孫咁

拎個孫黎出氣!其實唔係真係想個孫唔好既
以前我爸爸見到嘛嘛鬧我細佬,爸爸就鬧返嘛嘛。跟住嘛嘛好似都講過類似說話,話睇下個仔幾時咁對返你!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

你奶奶去你間屋時, 你就去返你奶奶屋企避靜

珍珠宮

你99好唔掂,係咪經常比說話你聽?

侯爵府

不如你幫99响佢間屋裝YOUR TV SUPER
佢可以睇粵語殘片, 煲劇, 過少D嚟

如果佢一心係過嚟煩你地, 冇辦法之下, 佢响廳開行手機
你同阿仔咪入房關門囉, 要溫書要做嘢架嘛

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

煩惱事,天天多

首頁
12345...6

尾頁

跳至