自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

我12月到期,佢開我$185/100m,係咪算貴?我宜家交緊$158

大宅

2024勳章 2023年兔年勳章

clarisselui 發表於 20-8-4 19:47
我今個月到期,佢開我$185/100m,係咪算貴?我宜家交緊$158

上星期續左,都係開我$185,係貴,但都糾纏左一段時間,唔想再煩!

$185/100m,連家居電話,有個個月30mins IDD,送個掛頸負離子機同埋200蚊鴻福堂,我見佢個價企得咁硬,就唯有R贈品

wcpcelia    發表於 20-8-5 12:01

大宅

雙子豬 發表於 20-8-4 20:00
上星期續左,都係開我$185,係貴,但都糾纏左一段時間,唔想再煩!

$185/100m,連家居電話,有個個月30m ...

你啲贈品都幾正喎,我對個負離子機同鴻福堂都有興趣,唔知我R唔R到呢

大宅

2024勳章 2023年兔年勳章

clarisselui 發表於 20-8-4 20:39
你啲贈品都幾正喎,我對個負離子機同鴻福堂都有興趣,唔知我R唔R到呢

贈品應該有好多款式,話送mytvsuper我又唔岩,又提過送濾水器!其實我之前接過好多唔同sales電話,總結係應該冇可能做返舊價,唯有靠贈品搭夠!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

clarisselui 發表於 20-8-4 19:47
我今個月到期,佢開我$185/100m,係咪算貴?我宜家交緊$158

屋企人居屋1000m及家居電話,IDD 100分鐘加MyTV super, 之前一直都係交$158,不過半年前開始拉据,三個月後變咗$138,最後一個月$131, 喺最後嗰幾日續約$138送3M濾水器。

jadentwiggy    發表於 20-9-14 00:46

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我 105,100m,送mytv Super
傾唔到9x 一個月⋯

大宅

qyeternity 發表於 20-8-4 20:54

屋企人居屋1000m及家居電話,IDD 100分鐘加MyTV super, ...

嘩,你1000m都可以咁平嘅,我100m都要$158,每次續約都加我價

大宅

除咗香港寛頻,有無其他比較經濟嘅寛頻選擇?宜家屋企得我媽一個用電腦,我已經搬咗出去好多年

大宅

clarisselui 發表於 20-8-4 21:15
除咗香港寛頻,有無其他比較經濟嘅寛頻選擇?宜家屋企得我媽一個用電腦,我已經搬咗出去好多年
...

試下問smartone

珍珠宮

clarisselui 發表於 20-8-4 21:09
嘩,你1000m都可以咁平嘅,我100m都要$158,每次續約都加我價
係啦!咁平

大宅

中國移動好似做緊$78, 1000M

大宅

kjgm 發表於 20-8-4 23:31
中國移動好似做緊$78, 1000M

都ok喎,反正我媽求其上到網就得,月費唔洗$100,佢哋手提電話又係用嚟中國移動,啱哂佢哋

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆 clarisselui 的帖子

我1000M加埋家居電話都唔過100$

子爵府

熙fi媽媽 發表於 20-8-5 08:32

好平喎 係米最近續約?

大宅

同寬頻商傾續約、係「必需」交了cut from、公司先可以比再優惠既續約價出黎、如果唔交係唔會有的!

大宅

點解可以咁平嘅?

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解可以咁平嘅?

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆 Jacquesl 的帖子

我系佢電話用戶, 佢sms send來, 甘岩hkbn又到期又唔肯平, 我原本用緊100m變1000m咪轉左佢羅, 我見甘平仲簽左3年

大宅

qyeternity 發表於 20-8-4 20:54

屋企人居屋1000m及家居電話,IDD 100分鐘加MyTV super, ...

我哋而家1000m 要$279,
年尾續約1000m 要加到325。
我話一定要取消了。
而家smartone 1000m 光纖入屋$118 咋

男爵府

回覆 miltonmamt 的帖子

點先有呢張表格呢? 謝謝

首頁

尾頁

跳至