自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

clarisselui 發表於 20-8-11 09:50
我$158無包家居電話,原本佢話星期六再打比我,但到宜家都無打比我,我18號就到期
...

原來會企硬,咁我點好呢?
不如大去門市攞cut form 睇下

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

Onlok 發表於 20-8-11 11:14
原來會企硬,咁我點好呢?
不如大去門市攞cut form 睇下

我都諗住去門市攞cut form,反正我想轉去pccw,200m $98一個月咋,1000m都係$105

珍珠宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

clarisselui 發表於 20-8-11 12:12
我都諗住去門市攞cut form,反正我想轉去pccw,100m $98一個月咋,1000m都係$105
...

好呀!大家交流下。
我都係想轉,不過佢話要睇下有啲電訊公司係全座share用會拖慢。我真係無研究
不過荃灣有無門市

大宅

Onlok 發表於 20-8-11 12:23
好呀!大家交流下。
我都係想轉,不過佢話要睇下有啲電訊公司係全座share用會拖慢。我真係無研究 :igiveup ...

荃灣有兩間,不過南豐嗰間要消毒,暫停營業直至另行通知

珍珠宮

clarisselui 發表於 20-8-11 13:02

荃灣有兩間,不過南豐嗰間要消毒,暫停營業直至另行通 ...

oh
thanks

大宅

頂香港寛頻個肺,明明一直同我傾緊續約,點知琴日佢打俾我爸,呃咗佢簽咗約,原來我份藥唔係八月到期,係12月

男爵府

clarisselui 發表於 20-8-11 14:28
頂香港寛頻個肺,明明一直同我傾緊續約,點知琴日佢打俾我爸,呃咗佢簽咗約,原來我份藥唔係八月到期,係12 ...

好似有冷靜期,應該冷靜期內可以取消

男爵府

clarisselui 發表於 20-8-11 14:28
頂香港寛頻個肺,明明一直同我傾緊續約,點知琴日佢打俾我爸,呃咗佢簽咗約,原來我份藥唔係八月到期,係12 ...

佢而家比咩Offer你?

大宅

AhC 發表於 20-8-11 14:37
佢而家比咩Offer你?

$165

大宅

AhC 發表於 20-8-11 14:36
好似有冷靜期,應該冷靜期內可以取消

取消咗喇(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

畀面勳章

我都係今個月到期,但無人打俾我傾續約,剩係個app成日提我續約

珍珠宮

clarisselui 發表於 20-8-11 15:41
取消咗喇(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

咁點算?佢有無再打俾你?

大宅

Onlok 發表於 20-8-16 19:24
咁點算?佢有無再打俾你?

無打比我喇,我諗住10月先再處理續約嘅事,如果佢打嚟,只有兩個選擇比佢,一係減到$130樓下,一係send cut form比我

珍珠宮

clarisselui 發表於 20-8-16 20:24
無打比我喇,我諗住10月先再處理續約嘅事,如果佢打嚟,只有兩個選擇比佢,一係減到$130樓下,一係send cu ...

我個都無打俾我 不過我十月到期 九月中前要cut

大宅

clarisselui 發表於 20-8-4 19:47
我12月到期,佢開我$185/100m,係咪算貴?我宜家交緊$158

我八月中到期,之前一直都傾緊158/100m ; 我填咗cut form , 7月尾send email 比我 $98/100m

大宅

Onlok 發表於 20-8-16 23:50
我個都無打俾我 不過我十月到期 九月中前要cut

最後有無續約?

珍珠宮

clarisselui 發表於 20-9-13 23:35
最後有無續約?

138續咗

禁止訪問

大宅

SunnyTsang1314 發表於 20-9-20 09:03
其實個plan算貴 我本身做電訊公司 睇吓有冇其他公司可以幫到你 https://api.whatsapp.com/send?phone=8529 ...

我交完cut form第二日就有$96依個plan比我,我續咗了,謝謝你們(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

2020勳章

clarisselui 發表於 20-9-20 15:12
我交完cut form第二日就有$96依個plan比我,我續咗了,謝謝你們(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
...
你幾時到期架?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊