自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

豬仔嘜 發表於 20-8-5 11:48
我試過一返到屋企,唔見左佢,搵左5分鐘,拎埋嘢食,佢都唔出嚟
然後我心血來潮,打開大門
佢用怨 ...

明你講咩啦! 好彩冇俾人捉走左、或者佢越走越遠……

伯爵府

2020勳章

evip 發表於 20-8-5 12:41
大被同眠

當時拉開張被
4隻野都仲係懵醒醒未瞓醒咁
我同我家姐就嚇餐飽

超級版主

2020勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mary媽咪 發表於 20-8-5 12:38
我舊同事d 貓鐘意躲入去sofa 底架
為左衰仔己經丟左張梳化

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

超級版主

2020勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

c.vieri 發表於 20-8-5 12:38
由奀豬變肥豬
係 死 月巴 仔

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

2020勳章

伯爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

miriam 發表於 20-8-5 11:26
揾晒地下,籠,露台同廚房都唔見,最終發現捐左入被竇訓

嚇死阿媽以後無罐罐食丫

我果隻都玩匿埋: 牀、牀尾、窗簾、sofa 後面…… 叫佢都唔應。 隔一陣就施施然出來。

wcpcelia    發表於 20-8-5 15:37

超級版主

Mary媽咪 發表於 20-8-5 12:40
當年d 貓同狗應該一齊做唔少衰野
有次一齊偷食魷魚絲
因為係吊高左
絕佳組合, 有晒隊形, 分配崗位同工作

超級版主

evip 發表於 20-8-5 12:42
明你講咩啦! 好彩冇俾人捉走左、或者佢越走越遠……
換轉我呢度真係唔知走左去邊樹囉

複式洋房

miriam 發表於 20-8-5 11:26
揾晒地下,籠,露台同廚房都唔見,最終發現捐左入被竇訓

嚇死阿媽以後無罐罐食丫
驚有意外咋

男爵府

2020勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

豬仔嘜 發表於 20-8-5 11:48
我試過一返到屋企,唔見左佢,搵左5分鐘,拎埋嘢食,佢都唔出嚟
然後我心血來潮,打開大門
佢用怨 ...

真係睇少眼都唔得,佢仲怪妳唔俾佢返嚟咁

超級版主

evip 發表於 20-8-5 12:44
我果隻都玩匿埋: 牀、牀尾、窗簾、sofa 後面…… 叫佢都唔應。 隔一陣就施施然出來。
...
係, 隻衰仔可以叫極都唔應機, 一係就不停鬧我地

公爵府

2020勳章 精叻鼠年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

我都試過,我揾到之後成個美亞上身,個衰仔完全漠視緊個媽媽好似傻婆,話之你

大宅

露出貓尾!

公爵府

2020勳章

miriam 發表於 20-8-5 12:06
朝早我囡 zoom class 補課.............唔嘈得

燒紅隻鑊煎貓魚

超級版主

自由自在228 發表於 20-8-5 13:05
我都試過,我揾到之後成個美亞上身,個衰仔完全漠視緊個媽媽好似傻婆,話之你
...
衰仔同小新..........不相伯仲

超級版主

okgoodla 發表於 20-8-5 13:10
露出貓尾!
係咪好想玩 "沖廁所" 呢

超級版主

KTKTKT5 發表於 20-8-5 13:19
燒紅隻鑊煎貓魚
由你負責

伯爵府

2020勳章

大宅

miriam 發表於 20-8-5 13:30
係咪好想玩 "沖廁所" 呢

拉一下, 冲落去

家中有寵物真係有以多歡樂!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊