自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

尋日有Foxx panxx送外賣到灣仔某住宅大廈,男性年青人,放低外賣之後係cctv拍唔到嘅死角位大便,cctv拍到佢拉起件衫有所動作,可能真係好急,但實在太吃驚,附近幾户聞到好臭,大廈立刻派同事去清潔及去信 foxx panxx 作出投訴. 並要求他們負責清潔費用。我心諗,大廈附近都有 M記,或大 xx可以借洗手間。疫症嚴峻下作出此行為,有點缺得。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

疫情期間,JM們加油

大宅

wendykaka 發表於 20-8-6 12:20
尋日有Foxx panxx送外賣到灣仔某住宅大廈,男性年青人,放低外賣之後係cctv拍唔到嘅死角位大便,cctv拍到佢 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

男爵府

咁激?

珍珠宮

回覆樓主:

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

珍珠宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

如果突然肚痛急到忍唔到
都要去送外賣單位借廁所一用
點都好過就地解決

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

apple~y 發表於 20-8-6 12:31
如果突然肚痛急到忍唔到
點都好過就地解決

你會比佢入屋去厠所?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

太癡線!就算真系開大都應該用個膠袋系咪無甘核突,完全無想過點清潔。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

DonkeyKong 發表於 20-8-6 12:26
咁激?

太急忍唔到。

男爵府

apple~y 發表於 20-8-6 12:31
如果突然肚痛急到忍唔到
點都好過就地解決

我覺得住戶唔會借廁所,都唔知佢咩人有冇菌

我好同情個速遞員,我都試過突然間勁肚痛,好彩係公司,之後跑去廁所,中途咁啱有同事見到我想問我少少野,阻住我去廁所想殺咗佢咁滯,去到廁所,真係遲1秒都應該可能會爆

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至