潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

次次見到都冇一次成功load 到available
都唔知幾時上袋
日日捕都得個吉
只係普通打工仔一名,冇錢玩配貨
想買靚袋仲有咩辦法

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

等待,等貨返多左,vip出完之後walk in買。
之前有jm walk in買kelly to go。呢個款應該有排出,有排買。
work hard PLAY hard

大宅

jenniferK 發表於 20-8-6 18:36
等待,等貨返多左,vip出完之後walk in買。
之前有jm walk in買kelly to go。呢個款應該有排出,有排買。
...

明白,即係有機會唔駛配貨就買到

wcpcelia    發表於 20-8-6 20:14

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

FATFATBO 發表於 20-8-6 19:04

明白,即係有機會唔駛配貨就買到

在香港比較多袋款為quota bag主要係貨少多人爭。外國網店都出mini Lindy就即不是quota bag,kelly to go。H好多人為追新款肯出高價買,肯配貨,要清楚自己想要乜。我鐘意佢果品牌好classic,一個袋可以興廿年,如birkin,lindy。所以遲一年半載擁有都冇所謂,而且H年年同一個款年年出不同色和spec,一定有驚喜的。比D耐性,隨時入到box皮拼玫瑰金都唔出奇。

大宅

jenniferK 發表於 20-8-7 14:23
在香港比較多袋款為quota bag主要係貨少多人爭。外國網店都出mini Lindy就即不是quota bag,kelly to go。 ...

知道,要慢慢期待下先,係咪keep 住巡舖都有機會walk in 買到?
我唔想spending 咋

wcpcelia    發表於 20-8-9 20:29

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

FATFATBO 發表於 20-8-7 15:49
知道,要慢慢期待下先,係咪keep 住巡舖都有機會walk in 買到?
我唔想spending 咋
...

係。之前有jm唔好其H產品,單巡舖都入到好幾個靚袋。只要放display的,不用任何spend都買到。還有上 香港官網都得。

大宅

jenniferK 發表於 20-8-7 16:04
係。之前有jm唔好其H產品,單巡舖都入到好幾個靚袋。只要放display的,不用任何spend都買到。還有上 香港 ...

唔該哂

首頁

尾頁

跳至