自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

lovinxenia 發表於 20-8-7 03:55
有妖左岀聲

係呀

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

ys_kwong 發表於 20-8-6 18:00
今日去咗旺角算命,本來只係算我自己,多口問小朋友,本來唔諗俾名,佢都問咗小朋友個名。宜家走咗又好似唔 ...

暈~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

回覆 ys_kwong 的帖子

親老人家時常講八字不要亂比人,原因出生年月日時就好似身份証號碼一樣,如果別人有心借運或加害,基本上又如加了追踪功能,目前情況,無怨無仇 極少師傅會咁做, 何況世上有因果循環。害人終害己,妳可以放心的。

水晶宮

回覆樓主:

咁啲明星/明人玩完,google就知佢乜名又有生日,全世界任睇

子爵府

龍貓車 發表於 20-8-6 23:57
唔知點解,我一睇到呢個字就會好憫憎,有無人同我一樣

大宅

其實無借運呢樣野
一命(時辰八字)
二運(大運10年,每個人已經唔同)
最後要加埋流年-2020庚子,2021辛丑

總共加埋12個字嘅五行組合去推算每個人每年會發生咩事,人生軌跡已經注定咗,同埋講真,個師傅係咪真係識算都已經係問題,呢行太多神棍,會講每年生肖個D都已經唔使睇,要小心嘅係用另外一D嘅力量或媒界。。。

複式洋房

驚就唔好俾 俾左就唔好驚

複式洋房

除非你大富大貴嘅啫,唔係點會無啦啦借你個仔嘅運

首頁

尾頁

跳至