在職全職

跳至

首頁

尾頁

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 20-8-14 12:08
希望你啲文件唔使等太耐

謝謝,已經等梗了

翡翠宮

2020勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yanyan-mummy 發表於 20-8-14 13:43
謝謝,已經等梗了

一切順利呀

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 20-8-14 13:49
一切順利呀

琥珀宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

南瓜湯

翡翠宮

2020勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

joannelai930 發表於 20-8-14 16:01
南瓜湯

點整架?好掂喎

琥珀宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yickly 發表於 20-8-14 16:08
點整架?好掂喎

https://nita0924.pixnet.net/blog/post/222647916-【超簡單料理】香濃滑口的南瓜濃湯!不加一

唔難,不過要d時間

翡翠宮

joannelai930 發表於 20-8-14 16:22

https://nita0924.pixnet.net/blog/post/222647916-【 ...

真係要小小功夫,你好有心機

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-14 17:40
真係要小小功夫,你好有心機

因為太悶啫,以前一定唔整

翡翠宮

joannelai930 發表於 20-8-14 18:15
因為太悶啫,以前一定唔整

我依家悶都無心機整野食

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-14 18:16
我依家悶都無心機整野食

咁你做d咩,我真係唔知做咩好

翡翠宮

joannelai930 發表於 20-8-14 18:33
咁你做d咩,我真係唔知做咩好

我依家處於休養期,食飽瞓,瞓飽食,養好身體會再搵野做

你有天份整野食,繼續整多啲作品

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-14 18:37
我依家處於休養期,食飽瞓,瞓飽食,養好身體會再搵野做

你有天份整野食,繼續整多啲作品 :ilov ...

呢樣學唔到 訓唔到咁多

翡翠宮

joannelai930 發表於 20-8-14 19:27
呢樣學唔到 訓唔到咁多

唔知點解我又瞓到,可能之前食好多藥,成日都好攰,返工又唔太多時間休息,所以現在可以瞓飽

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-14 19:34
唔知點解我又瞓到,可能之前食好多藥,成日都好攰,返工又唔太多時間休息,所以現在可以瞓飽
...

我越訓越攰的

翡翠宮

joannelai930 發表於 20-8-14 19:58
我越訓越攰的

我都係瞓半小時起身,唔會瞓得太長,怕晚上眼光光

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-14 20:10
我都係瞓半小時起身,唔會瞓得太長,怕晚上眼光光

半小時好難清醒喎,勁

翡翠宮

早晨

翡翠宮

joannelai930 發表於 20-8-14 20:55
半小時好難清醒喎,勁

早晨晶

呢個狀態都係自然醒

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-15 07:45
早晨晶

呢個狀態都係自然醒

咁即係唔太眼訓

琥珀宮

yickly 發表於 20-8-15 07:43
早晨

早晨

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊