美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

想緊緻,firm返,但個價錢係唔係好貴? 如果搵醫生做可唔可以做到分期付款? 我見好似要幾萬蚊

禁止訪問

大宅

其實在家做保養都可以改善到啊
你會否想知多少少呢?

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

留毛,我都想知

公爵府

helenccheng 發表於 20-8-7 14:33
分期付款? 應該自己信用卡可以做到

我唔知美容院同醫生嗰度可唔可以做信用卡分期喎,我未試過,但唔會次次有人都可以拎幾萬蚊出嚟做個Facial掛,我諗,如果有得做信用卡分期,我就去馬,當然要等美容院開返先得囉,但係想問醫生診所嗰度有冇得做?

珍珠宮

zoie_w 發表於 20-8-7 17:44
我唔知美容院同醫生嗰度可唔可以做信用卡分期喎,我未試過,但唔會次次有人都可以拎幾萬蚊出嚟做個Facial ...

我喺美容院係醫生做,有得分24期不過要睇邊間銀行。不過講真都係keep得1年貨仔打開咗就自然年年定時定候追住打,三思

公爵府

Winnie_1210 發表於 20-8-7 18:04
我喺美容院係醫生做,有得分24期不過要睇邊間銀行。不過講真都係keep得1年貨仔打開咗就自然年年 ...

請問你做左幾多錢呀? 係咪做咗之後好firm?但一年之後就打回原形?好似植眼睫毛咁樣?植開咗返唔到轉頭?

可分24期,但會唔會未供完就已經打回原形?塊面the返晒?

珍珠宮

zoie_w 發表於 20-8-7 19:23
請問你做左幾多錢呀? 係咪做咗之後好firm?但一年之後就打回原形?好似植眼睫毛咁樣?植開咗返唔到轉頭? ...

我係3折VIP打900發面頸$26400;眼450發$14400
做完就睇到有效,第1至8個月係效果最好嘅時候。之後就慢慢覺得有少少鬆但未至於打回原形,因為差唔多到期就會忍唔住再打
不過要提下你,做開就有好多treament跟尾先可以keep住靚,所以你最好衡量下先

公爵府

Winnie_1210 發表於 20-8-7 20:07
我係3折VIP打900發面頸$26400;眼450發$14400
做完就睇到有效,第1至8個月係效果最好嘅時候。之後 ...

請問仲有啲咩treatment 要跟住做架?

我計過如果做24分期, 淨係做面同頸,一個月都係比千一蚊,其實當保養都唔錯, 但我想請問我可唔可以拎到呢個VIP價?其實我唔係好差,不過係面鬆同有啲跌左, the, 所以見到有虎紋

珍珠宮

zoie_w 發表於 20-8-7 20:21

請問仲有啲咩treatment 要跟住做架?

er...咁要睇你本身皮膚問題而定。就我自己最基本個半月左右1次pico同水光針,每年1次埋線、太陽穴、法令、額頭補下透明質酸咁囉。。。
以前一般新客基本上冇乜可能,除非第一次出手係可觀數字同埋有長遠嘅培養價值不過依家呢個時勢我就唔清楚啦⋯⋯

珍珠宮

zoie_w 發表於 20-8-7 09:34
想緊緻,firm返,但個價錢係唔係好貴? 如果搵醫生做可唔可以做到分期付款? 我見好似要幾萬蚊
...

如果做膠不增生8次唔過$10000, 貴嗎?

公爵府

Winnie_1210 發表於 20-8-8 11:44

er...咁要睇你本身皮膚問題而定。就我自己最基本個半月 ...

咁我會睇餸食飯嘅! 睇住自己荷包啦!

但我想問如果我係新客,咁可以用你講嗰個VIP價錢分期做嗎? 使唔使見咗醫生先?聽醫生意見, 想問醫生會hardsell嗎?會唔會Sell我做埋其他嘢?

珍珠宮

zoie_w 發表於 20-8-8 23:42
咁我會睇餸食飯嘅! 睇住自己荷包啦!

但我想問如果我係新客,咁可以用你講嗰個VIP價錢分期做嗎? 使唔 ...

佢哋唔會同一般新客講有3折,不過我係一開波就俾3折frd都係用我account打,佢哋會free個treament搏你回頭,不過我frd都冇再上去做。醫生祇係負責講解過程唔會sell嘢,祇要唔好同醫生以外嘅人太好傾就會免卻好多麻煩。

333s    發表於 20-8-9 11:57

公爵府

Winnie_1210 發表於 20-8-9 01:24
佢哋唔會同一般新客講有3折,不過我係一開波就俾3折frd都係用我account打,佢哋會free個treament ...

請問都係喺美容院度做嗎? 定係診所? 如果我可以用妳account 嗎?

子爵府

...

分期自己同銀行apply就得
不過多數見都係6同12個月
唔知24得唔得

我見d人肉鬆既話做 hifu都有用
再唔係就埋線
不過埋線我都怕怕

公爵府

Robinrobinrobin 發表於 20-8-9 07:23
分期自己同銀行apply就得
不過多數見都係6同12個月
唔知24得唔得

埋線我都唔太接受啊! Thermage呢度啲jm話有效同keep得耐啲, 不過就話好痛, hifu, scarlet我都無試過, 唔知得唔得! 如果分期可以既, 咁都可以考慮既。

象牙宮

...

射頻听报道是有效及價格不貴。
肌肉好似跌咗落嚟咁, 令法令紋更深。
你沒有, 表示不是太重。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

zoie_w 發表於 20-8-9 01:27
請問都係喺美容院度做嗎? 定係診所? 如果我可以用妳account 嗎?

美容院醫生打,我依家都等緊開門打第二次thermage第四代嘅FLX佢哋都有第三代仲平啲但痛到我飛起,所以千祈千唔好打第三代
Ulthera、HiFu(打面)scarlet同BTL(打肚)我都打過(詳情可睇我幾年前嘅舊post)我祇可以話係一分錢一分貨(當年打ulthera要5萬)
如果搵card centre做分期係要自己比利息手續費

公爵府

333s 發表於 20-8-9 12:07
射頻听报道是有效及價格不貴。
肌肉好似跌咗落嚟咁, 令法令紋更深。
你沒有, 表示不是太重。

我係面珠肌肉好似跌咗落嚟咁,所以見到有法令紋啊!

大宅

zoie_w 發表於 20-8-7 17:44
我唔知美容院同醫生嗰度可唔可以做信用卡分期喎,我未試過,但唔會次次有人都可以拎幾萬蚊出嚟做個Facial ...
我係診所做,有註場醫生,ae分12期,唔洗分係咪vip 價,冇咁多野煩

首頁

尾頁

跳至