1-3歲

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我女21個月,經常生痱滋
睇醫生都睇過3次

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

瞓得差?有冇偏食?多唔多食水果?

男爵府

親親小孩子 發表於 20-8-7 16:37
瞓得差?有冇偏食?多唔多食水果?

瞓得好,無偏食,成日食水果
但唔知點解成日都生痱滋
兩歲未夠

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

CiCiTang 發表於 20-8-7 17:21
瞓得好,無偏食,成日食水果
但唔知點解成日都生痱滋
兩歲未夠

日後有機會睇醫生時順便問埋醫生,會唔會係免疫力比其他小朋友低啲,又或者某啲維他命唔夠。

https://health.esdlife.com/shop/hk/contents/supplement-%E6%8B%86%E8%A7%A3%E7%B6%93%E5%B8%B8%E7%94%9F%E9%A3%9B%E6%BB%8B%E5%8E%9F%E5%9B%A0-%E6%95%99%E4%BD%A0%E7%94%9F%E9%A3%9B%E6%BB%8B%E8%A7%A3%E6%B1%BA%E6%96%B9%E6%B3%95

大宅

我個仔係,唔知係咪腸熱,我比左康X庫BB益生菌佢飲之後,情況有改善

男爵府

天使媽6 發表於 20-8-13 17:23
我個仔係,唔知係咪腸熱,我比左康X庫BB益生菌佢飲之後,情況有改善

謝謝你

首頁

尾頁

跳至