自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

以69蚊一盒黎講質量好好,耳帶同之前20蚊一盒20個款那款比較發現有唔同,我估計係改良咗,之前的布耳帶睇落脆弱啲,要慢慢拉,唔拉會偏緊,呢隻p95,耳帶質地靚咗,條帶長咗,我唔拉都帶到,之前耳帶如果拉得太勁又會驚斷,呢次p95耳帶因為質地厚啲,大力拉都得,約$1.3 一個,made in hk , 好多香港製造口罩既公司都俾人話質量,發貨出問題, 口罩工廠之前都有差評,經過幾次訂購見到越做越好,有改善,出現第三波疫情冇坐地起價,應該要俾番個正面評價加油

fongff_11    發表於 20-8-8 17:10

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我要8月下旬先有
:-D :-D :-D

大宅

LOKYINBABY 發表於 20-8-7 15:53
我要8月下旬先有

今次條耳帶好左好多
第一日優先訂已買3盒
抵用

wcpcelia    發表於 20-8-7 17:09

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

男爵府

我都覺得佢條帶改善左
之前係要拉下先用得
依家唔拉都無問題

大宅

szeszephoebe 發表於 20-8-7 16:05
我都覺得佢條帶改善左
之前係要拉下先用得
依家唔拉都無問題

上一次耳帶要兩邊拉
女士帶唔洗拉都得
C6帶要拉兩下
之前嗰隻睇落易斷
今次好好多
質量越做越好

大宅

Leehoarmama 發表於 20-8-7 15:47
以69蚊一盒黎講質量好好,耳帶同之前20蚊一盒20個款那款比較發現有唔同,我估計係改良咗,之前的布耳帶睇落 ...

I’m using v99 and I think is actually quite ok
I wear it when go out for short period of time

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我一路都用緊佢既V99, 轉左橡筋帶, 好好用.

大宅

我都有訂多半年v99, 去多人地方會帶
P95質量超出我預期所以分享下

伯爵府

goo_littlebb 發表於 20-8-7 16:23
我一路都用緊佢既V99, 轉左橡筋帶, 好好用.

V99 焗嗎?有人話b/p 比v 透氣?

伯爵府

以69蚊一盒黎講質量好好,耳帶同之前20蚊一盒20個款那款比較發現有唔同,我估計係改良咗,之前的布耳帶睇落 ...

佢質地軟同舒服,b99好透氣

大宅

口罩工廠笫二輪購買收貨比預期快咗早咗,質數比第一輪D貨好咗,我訂V99。

珍珠宮

2024年龍年勳章

zxzx 發表於 20-8-7 16:45

v99 ok!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

zxzx 發表於 20-8-7 16:45

我試用20隻係B99, 但20隻係不織布, 不織布帶個口罩會細左, 所以好痴面.

所以立即上網改返我6個月PLAN做橡筋帶, 就好好多.

我6個月PLAN都係V99, 佢個FB有講近兩個月開始轉左D透氣既料, 同埋轉左橡筋無咁貼面, 所以係比起20隻果款B99仲透氣左.

仲有, 由第2盒V99開始, 佢個藍色面布轉淡左色, 我覺得第2盒起個色仲靚左.

伯爵府

回覆樓主:

原本11/8收第三盒亦是最後一盒v99
4/8收到sms話取得
越做越好

大宅

比較其他口罩廠覺得佢有心做好自己品牌,一來拎咗FDA , IOS 認證, 二來物流各樣, 產品都有改善,價錢一直都合理價,有心營運,我會支持

大宅

V99 b99 都好好用,口罩帶我鐘意不織布,可以自由調鬆緊

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

用緊 P99 & V99 是不織布耳帶, 個人覺得好用。上月再訂 3盒 V99 Loop

珍珠宮

Leehoarmama 發表於 20-8-7 18:00
比較其他口罩廠覺得佢有心做好自己品牌,一來拎咗FDA , IOS 認證, 二來物流各樣, 產品都有改善,價錢一直 ...

請問FDA點同口罩做認證?

首頁

尾頁

跳至