潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

VIC 要坐大廳同d SA 嘈
VIC 有無食 B&K chocolate 先
下次再光臨,一定搵個SM好好照呼
面就人俾,假就自己……

大宅

Misaki88 發表於 20-8-10 21:54
VIC 要坐大廳同d SA 嘈
VIC 有無食 B&K chocolate 先
下次再光臨,一 ...

會唔會hermes 定義VIC 係專門標韱一啲麻煩客呀?

大宅

我對呢個故仔嘅可信性極有保留,亦唔排除佢因為係Reseller,所以有七成都係“創作”,尤其話黑人問佢點解唔翻中國買,典型製造話題,拉攏人心嘅大陸人做法....如果佢講到自己買咁多,冇理由冇相熟SA, 冇理由唔入房, 冇打算去睇d乜嘢小紅書,一向相信有圖有真相

大宅

Meow_call 發表於 20-8-11 01:18
我對呢個故仔嘅可信性極有保留,亦唔排除佢因為係Reseller,所以有七成都係“創作”,尤其話黑人問佢點解唔 ...

Agree

大宅

Meow_call 發表於 20-8-11 01:18
我對呢個故仔嘅可信性極有保留,亦唔排除佢因為係Reseller,所以有七成都係“創作”,尤其話黑人問佢點解唔 ...

我都覺得有部分係佢自己作,因為佢係買手,可能佢要多 d Fans. 的確佢呢個 post 係有千幾人like 佢。
我亦見佢話自己7 月尾去左意大利南部,其實有機飛咩,好似人地封城喎。我覺得佢人品幾有問題。

男爵府

6214K 發表於 20-8-11 18:12
我都覺得有部分係佢自己作,因為佢係買手,可能佢要多 d Fans. 的確佢呢個 post 係有千幾人like 佢。
我亦 ...

真係多得你去fact check!

其實一開始我就覺得佢係作故仔,因為覺得Hermes 唔會就咁跪低,初時又估佢係刷存在感。

但睇到有jm話佢似係reseller 我就更加覺得佢係作嘢。

作咁大個故仔,都係想人覺得佢賣嘅袋係堅嘢。

子爵府

June04 發表於 20-8-10 21:07
佩服JM既持平與求真,好難得亦是我們所需要的。呢個城市既好,人既高質已被慢慢蠶食和同化。極度無奈。希 ...

男爵府

Showy 發表於 20-8-11 23:31
真係多得你去fact check!

其實一開始我就覺得佢係作故仔,因為覺得Hermes 唔會就咁跪低,初時又估佢係刷 ...

小紅書好多都係講故事,可信性好低

首頁

尾頁

跳至