自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

農曆新年

侯爵府

ninachu 發表於 20-8-7 23:31
一月尾到而家,成7個月未去過旅行

你已經好執到食到條尾水去,我岩岩新年後去唔到

洋房

今年新年去完,唔知後年新年去得未.....

侯爵府

ilikethis2005 發表於 20-8-7 23:56
你已經好執到食到條尾水去,我岩岩新年後去唔到

平時一年去5-8次旅行,今年直到出年唔洗諗

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

呢幾年都係3 月去旅行, 上年去完, 今年因為covid-19無得去, 下年3 月都未必可以成行

珍珠宮

6個月

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

過年去過旅行.

大宅

好掛住09/2019 京阪遊 01/2020台北遊

男爵府

好彩三月去左次泰國,上年又飛左三次,
本來諗住個仔升小一,暑假去多次,點知失望

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

差唔多十個月,今年Easter cancelled, summer hol 唔敢book, Halloween 都應該去唔到,如果Christmas 攪得掂,我會去呀,不過應該都唔得。

而家目標係小朋友可以順利開學咋。

男爵府

回覆樓主:

舊年聖誕節,連最近的深圳都大半年冇返

子爵府

今年農曆新年去完,從來唔會農曆年去,點知老公抽起條筋想去,去左幾日,算係今年飛過!唉!唔知幾時可以再飛?聖誕都無望

伯爵府

聖誕前新加坡,對我地一家黎講唔太耐。

水晶宮

vivibabyvivi 發表於 20-8-7 23:04
8個月

三年幾。同大B歲幾時去過一次旅行後唔敢再去。及後再生一個,更加唔使去。

子爵府

8個月

聖誕節到依家⋯
過左過白色聖誕

珍珠宮

回覆樓主:

19年easter後無搭過飛機,12月去過深圳,好掛住日本 唯有狂煲日劇、睇深夜食堂頂吓

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

今手農曆新年去過,到而家剛半年

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

1月頭去咗大阪
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

8個月

半年

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

農曆新年去過非洲蘇丹10天

首頁
12345...7

尾頁

跳至