夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我是人夫!請問各位有冇試過懷疑另一半對自己不忠去找私家偵探check佢? 包括手機內容

珍珠宮

Keung37 發表於 20-8-8 19:26
我是人夫!請問各位有冇試過懷疑另一半對自己不忠去找私家偵探check佢? 包括手機內容 ...
冇,你不如唸吓點解佢識左第二個,女人有第三者通常同個老公有関,比你知又如何,反正最後都系離婚

別墅

我是人夫!請問各位有冇試過懷疑另一半對自己不忠去找私家偵探check佢? 包括手機內容 ...

不如你直接問佢啦!

大宅

小鐖子 發表於 20-8-8 21:33
不如你直接問佢啦!

我試過喇!佢份人好古惑, 奸到連手機號碼都轉埋

大宅

anna59 發表於 20-8-8 21:15
冇,你不如唸吓點解佢識左第二個,女人有第三者通常同個老公有関,比你知又如何,反正最後都系離婚
...
唔通我要忍佢! 冇可能, 係佢諗嘢太自私

珍珠宮

Keung37 發表於 20-8-8 22:56
使乜浪費金錢,直接離婚未得囉,是否吾忿氣?

男爵府

Keung37 發表於 20-8-8 22:56

咁查到老婆有問題的話,樓主打算點先?
講到老婆人又古惑又自私咁衰,唔洗查就直接離婚啦?若查到有問題,唔係唔離婚咁無面呀?若查完無事,你都無諗住就下老婆,佢份人咁自私,你地婚姻都唔方長久。咁仲有咩好查?

珍珠宮

我先生有自己查過他前妻。
有次,他發現前妻去完歐洲玩回來,在家中一個通常她放洗手間化妝垃圾的垃圾桶內丟了一張printer 用的paper,摺得很完整,她這行為很古怪。我先生就取出這張紙,打開看裏面內容。是兩組數字,pattern 似經緯線最多。他沒有問她,自己查,查到是她去奧地利一間朱古力店鋪的經緯線地址。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

858D 發表於 20-8-10 03:43
我先生有自己查過他前妻。
有次,他發現前妻去完歐洲玩回來,在家中一個通常她放洗手間化妝垃圾的垃圾桶內 ...

我都轉換過一次手机號碼?就是去完LA,散心返到香港第一時間去轉?我就係唔想他再煩我前夫。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

有何處覺得佢出軌

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Keung37 發表於 20-8-8 22:53
照你所說法,又係個個結果

禁止訪問

大宅

Keung37 發表於 20-8-8 22:53

轉手機號碼,但係你現在仍然係人夫,唔講新號碼你知咁奇怪嘅
公公偏頭痛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一直以來都有咁多不滿、懷疑……
直接搵私家偵探查,會有你想要嘅答案
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至