夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

wingyaumama 發表於 20-8-11 16:33
我同你case 差不多,發現佢手機有叫G網紀錄,我揾過C+偵探但冇證據佢有幫襯!爆佢就話只睇冇做!而事件 ...

睇到好心酸!
我都有諗,如果佢再犯,我都唔會吵鬧,只會靜靜地離開!

第一次發現時,我都無炒鬧,仲關心佢咁問佢點解會咁做,當然佢答唔到。。

民房

無事忙00 發表於 20-8-8 21:03
我好爭扎,我一邊好想信佢,令對女可以有完整家庭成長,但另一邊好擔心好驚。叫G呢啲野有一次就有二次,就 ...

睇你信唔信佢只係打左個飛機

大宅

anna59 發表於 20-8-8 21:18
你已經比左答案自己,你過吾到自己果関,心中有條刺,只有離婚先可以令自己悉懷
...

大宅

blue4tom 發表於 20-8-26 12:38
所以後來我都明白點解D男人年紀越大就越唔講野,唔出聲。

好多時係相對無言

複式洋房

回覆樓主:

唉,點解要比你知。。

男爵府

blue4tom 發表於 20-8-25 04:26
帶你去男人玩既地方走一轉,你就會釋懷,有需求先會有供求,到現場你先會發現成個社會個需求系甘大,原來男 ...

Omg ! Thx for sharing and let us know more

別墅

anna001 發表於 20-8-17 00:48
我剛剛發現我先生有一個電話block 左,profile係一個女仔,我覺得好奇怪,加咗佢之後就發現個電話微信原來係 ...

唔一定。因為微信好多女搵食,會主動不停apps唔同男人。有機會係你老公純粹嫌煩,索性block咗個女仔。免被滋擾。

複式洋房

最緊要問下自己無男人係身邊可唔可以生存下去。

男爵府

szetoyanlun 發表於 20-10-27 17:13
最緊要問下自己無男人係身邊可唔可以生存下去。

岩呀,好多女人無男人會死,明明自己唔係係無經濟無能力自力更生,但都係作賤自己死忍爛忍,有啲連家暴性暴都可以忍呀

大宅

無事忙00 發表於 20-8-9 12:34
真係可以封藏係心??以後唔提?我呢一即無信心自己可以做到

尋晚,訓覺大女問我係咪同爸爸鬧交,我忍不 ...

公爵府

bsg 發表於 20-8-25 15:16
佢話打飛機啫,唔斷正係床度,佢話無打飛機都得架,面對質問個個男人都緊係話無架,邊有人會認咁豬先得架
...

我有個男性friend斷正都唔認

男爵府

回覆 alicego62 的帖子

咁一定有既,一係就認下死狗一排,扮到幾後悔,之後玩得小心d味係

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係屋企食唔飽!出去食吓外賣都好正常姐!係咪要怪自己多啲呀!

大宅

chkkkkk567 發表於 20-11-1 12:24
係屋企食唔飽!出去食吓外賣都好正常姐!係咪要怪自己多啲呀!

你講呢D野會唔會賤咀咗D呢?!飽唔飽都唔應該出去偷食啦⋯⋯女人何苦難為女人呢,收下把口啦,小心報應呀

大宅

無事忙00 發表於 20-8-8 21:03
我好爭扎,我一邊好想信佢,令對女可以有完整家庭成長,但另一邊好擔心好驚。叫G呢啲野有一次就有二次,就 ...

邪骨都幾難冇上床,d 「技師」會了到你要為止,因為可以收貴d,同埋邪骨叫g去到可以入group,好好玩的,我就係有個朋友剛剛發現佢老公去g,入埋group,我扮客入去幫佢捉姦才大開眼界。所以真係要check緊d。

首頁

尾頁

跳至