自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

康媽 發表於 20-8-9 13:33
佢拍新紥師兄時都好令

拍新紮師兄第一輯時,我覺得只係普通五官端正靚女,有baby fat又鄕音,好娘!

goldpiglet    發表於 20-8-10 03:03

伯爵府

alicemic 發表於 20-8-9 10:03
陳凱琳係得個頭靚, 仲要只限正面,側面似巫婆,比起80年代嘅女星論樣貌身材體態韻味, 陳完全唔係果個lev ...

, 劉嘉玲靚過陳好多

舊公司個茶水阿姐話佢以前住喺劉嘉玲樓上, 佢都話劉嘉玲當年未入行已經好靚

水晶宮

doryi 發表於 20-8-9 15:32
曾華倩同吳君如都有啲家底!梗係睇唔起劉嘉玲呢啲啦!

睇唔起人唔關家底事,係關人品事

珍珠宮

子爵府

whywhite22 發表於 20-8-9 15:48
睇唔起人唔關家底事,係關人品事

睇吳君如嗰個減肥血肉史就知啦但係而家你睇劉嘉玲成就高過佢哋兩個

伯爵府

ahpoo 發表於 20-8-9 08:58
唔係太留意佢後生時係點,不過一直覺得佢個樣唔係我杯茶,但呢張真係靚IG見到,拍埋下個post有陳凱琳 ...

呢張相個樣真係靚㗎!唔知係幾多歲時影.

翡翠宮

畀面勳章

trendy007 發表於 20-8-9 15:13
當年劉嘉玲丶曾華倩及幾個同期的訓練班姐妹好friend, 曾華倩同偉仔拍拖,但曾華倩有D小姐皮氣,成日要偉仔 ...

曾華倩當年同梁朝偉三離三合,最後一次分手時大家都講過不會再復合。如果你是曾華倩的朋友,正常都會贊成佢地分手,又離又合煩到不得了。

梁朝偉本來唔中意劉嘉玲,覺得佢帶壞曾華倩,後來佢地合作舞台劇,兩人無端端擦出火花,只可以話係緣份。事實證明了劉嘉玲可以同梁朝偉一生一世,曾華倩根本同梁朝偉性格不合,就算再復合都只會再分手。事實上,曾華倩同梁朝偉分開一段時間後,佢先同劉嘉玲一齊。

如果話咁都係撬牆腳,不如話曾華倩自己玩大左。不過,我都相信佢自己覺得如果冇劉嘉玲,佢同梁朝偉仲有機會,不過係佢自己諗者。
日日是好日

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

佢後生係天然,依幾年先唔係,變咗do姐。

大宅

認同

水晶宮

佢一向都幾靚,身材又好

珍珠宮

mother904 發表於 20-8-9 16:11
曾華倩當年同梁朝偉三離三合,最後一次分手時大家都講過不會再復合。如果你是曾華倩的朋友,正常都會贊成 ...

和劉之前仲有黎美嫺和另一圈外女友

多年前曾華倩電台節目第一位嘉賓就請劉嘉玲,她們仍是朋友,只是冇以前咁密接觸吧!

節目中嘉玲說華倩仍是偉仔的最好朋友,偉仔有好多事(如攞奬)第一時間打比華倩的

水晶宮

從來都唔覺得佢靚。同期戚美珍靚好多

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

healthymimi 發表於 20-8-9 16:42
和劉之前仲有黎美嫺和另一圈外女友

多年前曾華倩電台節目第一位嘉賓就請劉嘉玲,她們仍是朋友,只是冇以 ...

黎和曾多年來也靚過劉

劉也不見得有口德
當年同何大小姐爭亨亨
口出狂言

伯爵府

回覆樓主:

好清秀

大宅

alicemic 發表於 20-8-9 10:03
陳凱琳係得個頭靚, 仲要只限正面,側面似巫婆,比起80年代嘅女星論樣貌身材體態韻味, 陳完全唔係果個lev ...

d人成日話邱淑貞整容退選 但又好自然喔

已刪除用户

子爵府

回覆樓主:

劉當年梗係靚啦,出名既蘇州美女,全天然,身材仲要好好,見過真人條腿幼到 ,吾係點差d 同許公子結婚呀

珍珠宮

trendy007 發表於 20-8-9 11:39
所以劉嘉玲一出道就同劉芳剛(男導師+監製)一齊,好似有同居,話報恩喎。之後先撬牆腳同偉仔一齊。所以D人 ...

好識上進

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

CYCheung_FB 發表於 20-8-10 08:10
d人成日話邱淑貞整容退選 但又好自然喔

真係有整,但佢唔係貪靚故意整,係意外跌到先整,未整都已經好靚女,我同學係佢親戚講嘅!

子爵府

好後生

首頁

尾頁

跳至