自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

kayen 發表於 20-8-10 23:49
可能佢係作者,制造話題再上報,半個月已有2個帖上報,比人折穿帖內講大話仲鬧人,之前都有真心回覆,後來 ...

你睇你,比人講多幾句,就潛左水!
你知自己魚皮啦? 唔敢出聲啦?
一早叫你收聲咪算,係唔聽 係要樣衰下既

大宅

2020勳章

可能佢係作者,制造話題再上報,半個月已有2個帖上報,比人折穿帖內講大話仲鬧人,之前都有真心回覆,後來 ...

咦!唔係比我講中咗?你比緊屋企人捉左去睇E生? 咁記得準時乖乖地食藥啦!

大宅

2020勳章

經典人物,記者睇緊你家啦!放心!
好快到你上報,希望你成功!加油吖
明日之星係你啦

大宅

2020勳章

你唔係上黎呃水吹咩?點解走左都五通知聲?
哎喲,陰公,係咪冇人彩你? 哈,冇人彩你五緊要,
記者會彩你

大宅

2020勳章

就係呢啲閑雜人等要我浪費甘多頁帖去引其他人注意佢
(kayen),
你都五好意思啦?呢度又五係你開既帖就咪係度汪汪叫!
五岩規矩架!

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

放工咪6-7點返到黎,到個女10點零訓左同佢傾下計睇下電視,佢12-1點就訓,佢起身返工我未醒,放假就好啲

首頁

尾頁

跳至
熱門主題