自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

呢部好用嗎?還是淘一部幾百蚊玩下先?
氣炸鍋邊隻牌子好用?

公爵府

回覆樓主:

我都睇緊呀,就係同你圖中個款一樣
唔知買唔買呢款好?定係德國寶好。。

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

飛利x無得輸 好用
我係一個月前部淘寶山本焗焗下野跳制死機!谷鬼氣買部行貨飛利x用!

wcpcelia    發表於 20-8-10 16:02

男爵府

回覆樓主:

好好用,用緊第一代,而家都未壞

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

km68cheng 發表於 20-8-10 01:49
飛利x無得輸 好用
我係一個月前部淘寶山本焗焗下野跳制死機!谷鬼氣買部行貨飛利x用!

喺氣炸煱谷見人好快拎去整, 整完又整, 結果叫佢退錢
放下自在

公爵府

我都想知!希望有JM可以解答下分享吓 想請問粉紅色同黑色係咪有分別?我想入手粉紅色啊,貪隻顏色靚,但係係咪冇黑色咁好用?

男爵府

小ice 發表於 20-8-10 01:11
氣炸鍋邊隻牌子好用?

用緊綠色,非常好用。
老公話食落肚嘅,而且係電器,唔好淘了,在香港買個大牌子安心好多

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

你呢部好似好細

珍珠宮

減齡達人勳章

jounhappy 發表於 20-8-10 07:42
好好用,用緊第一代,而家都未壞

我都係用第一代, 好似有6、7年了, 不過發熱線邊位d油垢唔知點洗。

男爵府

超好用 電器 我唔會淘寶

珍珠宮

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 20-8-10 08:41
喺氣炸煱谷見人好快拎去整, 整完又整, 結果叫佢退錢

你指p定淘寶?

珍珠宮

之前見到有人用用吓會推唔返埋個鍋,唔知新款會唔會都係咁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小ice 發表於 20-8-10 12:08
你指p定淘寶?

p
放下自在

男爵府

山本整古早蛋糕會唔 均勻。 飛利浦整得好靚
我日日整都爆面。即使已經教到125度。 但裡面好 軟熟。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

氣炸鍋邊隻牌子好用?

正,好用

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

用緊XXL, 我都覺得細,可能之前用開大光波爐

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

非常好用

男爵府

回覆 pistachio 的帖子

請教我整蛋糕好似發吾起, 蛋王沉低, 除左蛋王蛋白分開打, 加糖同低斤麵粉重要加d 咩? 用幾多度焗幾耐?

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都係用緊第一代。菲利浦D電器幾耐用,貴少少都值

侯爵府

氣炸鍋邊隻牌子好用?

香港行貨其他牌子都有幾百元貨仔,我自己就用億世家綠色細個部,之前HKTVmall 做限時特價299咋。最幾日見SanDy係商場做推廣,部紫色好吸引,又有3.6L

首頁

尾頁

跳至