論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

唔該開名(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
唔想咁唔好彩遇到佢

大宅

marysimon 發表於 20-8-11 05:09
如果近日正準備搵工人的,請小心這個菲傭,希望大家唔好比佢扼到。

一開始已經滿口大話,話前僱主係老人家 ...

pls pm, 其實公開個姓氏都可以啩,thx

大宅

marysimon 發表於 20-8-11 05:20
佢三十幾歲,來香港前響中東做過,好易認,左腳有好大片紋身。希望大家唔會響HL請到佢。

...

咩名?

別墅

如果近日正準備搵工人的,請小心這個菲傭,希望大家唔好比佢扼到。

Pm name and photo please, thanks !

複式洋房

回覆 FB_baby 的帖子

Can you PM me pls? I am hiring a helper for my new born baby

複式洋房

Pm 埋我
咩名咩樣 謝謝
我都搵緊工人姐姐

別墅

回覆樓主:

我覺得菲傭多問題過印傭好多,我後悔之前冇請印,下次會請印。
菲律賓人好麻煩

複式洋房

coconutchung 發表於 20-10-25 16:16
我覺得菲傭多問題過印傭好多,我後悔之前冇請印,下次會請印。
菲律賓人好麻煩
...

我諗係我黑仔,所以見過鬼怕黑,之後一定唔再請斷約。大家請緊工人,要留意睇工人個護照同工作簽證,因為這個工人話自己個passport唔見了,補領了新護照,應該連之前僱主及同我嘅工作簽證都冇埋,所以都好容易認得出。這件極品,邊個請到佢就真倒霉。

複式洋房

marysimon 發表於 20-10-25 18:56
我諗係我黑仔,所以見過鬼怕黑,之後一定唔再請斷約。大家請緊工人,要留意睇工人個護照同工作簽證,因為 ...

因為收到太多pm,此人今年四月來我家工作至八月頭,之前個約係08年三月在元朗工作。今年36歲,有四個仔女。

大宅

Please PM

民房

Pm pls

大宅

marysimon 發表於 20-8-11 18:56
已pm

Pleas pm me, 因為工人要返印尼
上主是我的牧者, 我實在一無所缺
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁
還使我的心靈得到舒暢
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰和舒暢........
在我一生歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日

複式洋房

marysimon 發表於 20-8-11 05:19
我開頭唔明佢講乜,因為做埋呢個禮拜佢都會走了,點知到佐六點幾佢真係報警。卒之成隊警察黎佐我屋企,佢 ...

Pm please

洋房

marysimon 發表於 20-10-25 19:17
因為收到太多pm,此人今年四月來我家工作至八月頭,之前個約係08年三月在元朗工作。今年36歲,有四個仔女。 ...

Pls pm

公爵府

好媽媽勳章

是否肥的?

大宅

Plz pm her name. Thank you!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊