懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果揀羅樂欣醫生就打算喺法國醫院生,如果揀邱珮琪醫生嘅話就會喺寶血生。

尋日見左羅樂欣醫生,我同老公對佢感覺都幾好,覺得佢幾細心。
醫生比左資料我,我地比較左仁安,浸會同法國,我地偏向選擇法國,因為價錢相對比較經濟。

另外,我未睇羅醫生之前book左寶血邱珮琪醫生9月睇第一次,所以我未知邱醫生點,只係上網search到佢d feedback 其實都唔錯,我預產期係11月頭,而家唔知等唔等9月去睇邱醫生好,還是馬上book羅醫生去法國生。

大家有冇咩經驗或者意見可以分享下?

洋房

Baby.GaGa 發表於 20-8-11 20:03
如果揀羅樂欣醫生就打算喺法國醫院生,如果揀邱珮琪醫生嘅話就會喺寶血生。

尋日見左羅樂欣醫生,我同老公 ...

你想順產定開刀?聽人講寶血婦產科始終無其他醫院咁勁,但寶血個package 唔洗5萬埋單又有二人房,係幾吸引

複式洋房

Yuenbun 發表於 20-8-13 00:30
你想順產定開刀?聽人講寶血婦產科始終無其他醫院咁勁,但寶血個package 唔洗5萬埋單又有二人房,係幾吸引 ...

暫時我偏向想順產,但都要睇返到時實際情況,因為醫生話BB而家係正常但偏大Size ,所以睇下到時情況再決定。

複式洋房

回覆樓主:

我朋友個細仔係佢接順產嘅。佢話醫生好溫柔同埋細心,傷口唔痛,手勢好過第一胎好多(佢第一胎係公院生,最後傷口發炎)所以叫我睇佢

複式洋房

Heion 發表於 20-8-31 17:04
我朋友個細仔係佢接順產嘅。佢話醫生好溫柔同埋細心,傷口唔痛,手勢好過第一胎好多(佢第一胎係公院生,最 ...

你講緊羅醫生定邱醫生?
Thank you!

複式洋房

其實都好兩個醫生你都睇過,夾唔夾先囉!
就算好出名既醫生,你唔夾,都係覺得佢唔好!

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Baby.GaGa 發表於 20-9-2 01:05
你講緊羅醫生定邱醫生?
Thank you!

我講羅醫生

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

搵個同自己夾的醫生真係好緊要

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊