自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我聽過外國朋友講, 有一次佢同另外兩個男人日頭喺蘭桂坊企喺街度飲嘢傾偈, 有兩個望落幾老嘅賓賓續個問佢哋要唔要上床, 佢話個刻真係嚇咗一跳

子爵府

gskkk 發表於 20-8-13 22:25
付錢的嗎?好黑暗呀

好似係要錢

公爵府

幾年之前有個印印外傭同一個外國人上床,原來那個鬼佬係變態,虐殺左個印印,當時好轟動,老實說,我唔同情那個印印,唔出去同陌生男人玩就唔會惹殺身之禍。

wcpcelia    發表於 20-8-15 14:00

公爵府

如果真係接客
呢d好難查,業主唔合作,中招男士都唔敢講自己幫襯過

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

咁真係人傳人有排爆

公爵府

畀面勳章

回覆樓主:

原來因為咁
真係無諗過

公爵府

畀面勳章

OKC 發表於 20-8-13 22:43
幾年之前有個印印外傭同一個外國人上床,原來那個鬼佬係變態,虐殺左個印印,當時好轟動,老實說,我唔同情 ...

我都記得呢單
好似係灣仔發生的

子爵府

gskkk 發表於 20-8-13 18:02
有咩人揾工人姐姐援交呀

你去一轉灣仔麥記就見,係本地叔叔伯伯

wcpcelia    發表於 20-8-14 10:30

公爵府

回覆樓主:

未必一定去接客既,見過有D菲傭會做黑工,洗碗,廚房都有。
另外,我記起以前曾經有個朋友問我揾唔揾快錢,佢係起僱傭公司做,佢話佢公司一向有幫D斷左約又唔想走既菲傭留起香港,方法係揾人假扮簽佢地做工人,總之唔係真請佢地,只係掛名,唔駛出糧,唔駛留宿,佢地自己會攪掂,仲會俾番萬幾二萬收左右俾你,當時我拒絕左,我諗可能係嗰D黑工既竇,所以個業主唔肯合作

伯爵府

實有!只係睇你個姐姐去唔去做呢啲嘢!

男爵府

anniellm 發表於 20-8-13 17:19
有印傭群組爆發,張醫生話原來佢哋所住嘅所謂宿舍,唔係雇傭中心的宿舍,係工人自己去租幾十蚊一晚,私人業 ...

大把,我以前姐姐會同我講我哋屋苑其他姐姐平時放假會去做雞好彩我姐姐唔放假嘅

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔出奇

複式洋房

聽講wechat搖一搖都好易識到姐姐
自己係香港咁多年都會寂寞架嘛

珍珠宮

花生油子 發表於 20-8-13 17:42
我都係聽d中介講,佢地話見唔少呢d case...見表面純純品品以為信得過,做冇幾耐就比僱主打嚟投訴,姊姊喊 ...

我淨係知道以前灣仔碼頭嗰邊有好多巴坦人專係溝啲工人呃佢個肉體呃埋佢啲錢咋
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

大宅

外傭接客不是新聞!
公公偏頭痛

珊瑚宮

以前八卦周刊講
利園東西街有樓上酒巴卡拉OK
專做亞菲同本地咸濕佬生意
大家睇啱就外出尋歡
玩具萬歲!

男爵府

siuling0119 發表於 20-8-14 02:11
未必一定去接客既,見過有D菲傭會做黑工,洗碗,廚房都有。
另外,我記起以前曾經有個朋友問我揾唔揾快錢, ...

我聽到的是這樣:我附近大型屋苑居住了很多西人。由於佢哋唔須要一個全職工人也不想有陌生人留宿,佢哋會同工人簽正常合約,一星期幫手兩,三天,工資是正常的一半或2/3,其餘時間是工人的,佢哋可以自由係外面做part time,通常是在同一屋苑做鐘點,賺的錢是高過最低工資。這個安排皆大歡喜。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

anniellm 發表於 20-8-13 17:19
有印傭群組爆發,張醫生話原來佢哋所住嘅所謂宿舍,唔係雇傭中心的宿舍,係工人自己去租幾十蚊一晚,私人業 ...

子爵府

大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有!
佢哋自己有fb gp

大宅

花生油子 發表於 20-8-13 17:35
唔出奇我識一D中介公司,,佢地話D姊姊一係為錢,,一係就性慾強,,搞完番嚟有左連比邊個搞過都UP唔出:sw ...

em....我唔系認同佢地行為
事實上好多姐姐都真係好後生
但係佢哋安全意識薄弱
或者冇呢個概念
唔識保護自己

首頁

尾頁

跳至