自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

https://kewinnien.com/collections/soso-mask%E5%8F%A3%E7%BD%A9/products/soso-mask%E9%80%86%E5%A2%83%E5%90%8C%E8%A1%8C-%E7%89%B9%E5%88%A5%E7%B4%80%E5%BF%B5%E7%89%88%E7%A5%9E%E9%BE%8D%F0%9F%90%89%E6%A9%84%E6%AC%96%E7%B6%A0174-%E9%8C%AB%E7%B4%99%E8%A3%9D-35%E5%80%8B-117

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

85折

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

asweetmom 發表於 20-9-18 11:26
85折

剛出大人及135x80mm 時已經買咗喇

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.35plus.hk/categories/disposable-mask

子爵府

asweetmom 發表於 20-9-18 09:13
終於買到mannings level 3 〈成人〉

Level 3 size係咪同level 2差不多,我帶level 2鬆,如果一樣,我唔買

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

wai@wai 發表於 20-9-18 20:27
Level 3 size係咪同level 2差不多,我帶level 2鬆,如果一樣,我唔買

manning level 3耳繩比level 2短,如果level 2耳繩打結對你有用再考慮買level 3,口罩尺寸是一樣的。

子爵府

好媽媽勳章

鐵線位會唔會彈起?

珍珠宮

longheibaby 發表於 20-9-18 20:37
鐵線位會唔會彈起?

不會

珍珠宮

回覆樓主:

彩色耳繩效果似乎也不錯

子爵府

asweetmom 發表於 20-9-18 20:30
manning level 3耳繩比level 2短,如果level 2耳繩打結對你有用再考慮買level 3,口罩尺寸是一樣的。
...

咁我可以諗下喎,Thx

水晶宮

asweetmom 發表於 20-9-18 20:28

只係徵收平面口罩,不過我估3D口罩都會加價

珍珠宮

Elenalan 發表於 20-9-18 20:59
只係徵收平面口罩,不過我估3D口罩都會加價

你還是先擔心solis吧!

水晶宮

asweetmom 發表於 20-9-18 21:02
你還是先擔心solis吧!

點解要擔心Solis? 我未搵到平過$1.6/隻的都唔會回購

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我住嗰頭,屈記同佢都多到無人買

子爵府

回覆樓主:

中秋節快閃大優惠
只做5日!絕不延期
19/9 至23/9 (星期六至星期三)

還有一星期就到中秋!
為咗要給大家一個開心愉快的假期Long weekend
我哋CA 又不計成本再推出
快閃優惠

優惠條款;
1.每張單買滿$1000- 免運費,包送貨!
(東涌及離島區除外)
2.如不超過$1000-,運費到付或旺角門市自取
3.搓手液如在$1000-單內,免運費,包送貨;$1000-以下單均必須到旺角門市自取

19/9-23/9請進入在線平台購買
連結;
https://classicarmy.boutir.com/

機會難逢,千萬不要錯過!
啱啱朋友send出嚟

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.actionmedicaleshop.com/products/canuxipalette?utm_source=Facebook&utm_medium=genericpost&utm_campaign=canuxipalette

珍珠宮

回覆樓主:

https://classicarmy.boutir.com/

珍珠宮

回覆樓主:

https://web1.sasa.com/SasaWeb/m/tc/sasa/product_detail.jsp?itemno=109556203008

首頁
4647484950...86

尾頁

跳至