夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

另一半偷食偷到返屋企食,可以原諒嗎?

子爵府

呢樣重駛問?

將佢物件掉哂出街,換埋鎖啦丨
即刻找律師!

無論佢有小三或者叫G我都接受唔到!仲要完全唔畀面玩到返自己屋企,上自己張床,點忍呀?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wingyaumama 發表於 20-8-15 09:42
呢樣重駛問?

將佢物件掉哂出街,換埋鎖啦丨

證據確鑿,的確好難接受
但小朋友仲好細個,係咪應該以小朋友為先?

大宅

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 09:19

偷到返屋企更係唔原諒啦!

大宅

一片海洋 發表於 20-8-15 10:14
偷到返屋企更係唔原諒啦!

樓主你都係計掂條數先行動下一步啦?

子爵府

每個人嘅思想諗法、忍受程度都唔相同!

最緊要隨你心意而行!

諗下經濟有冇問題, 請個工人照顧小朋友, 自己出去返工搵錢!又或者有冇家人可以幫手照顧小朋友? 我覺得呢啲緊要啲, 唔好諗住話 因為小朋友細就忍受同埋容忍落去!
其實呢個唔係好方法,要考慮嘅係有冇資源幫到你同小朋友先係最緊要!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 10:00
證據確鑿,的確好難接受
...

忍左, 會冇下一次??

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 10:00
證據確鑿,的確好難接受
...
點會玩到甘,會唔會條女出計...........勿起火先,佢想點問清楚再下一步,勿中計冷靜處理.

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 09:19

你c6話佢會同小三分開?佢話會改?
你小朋友幾大?俾小朋友見到有唔同姨姨上黎,你點解釋俾小朋友聽?

複式洋房

回覆 jacky1666_hk 的帖子

建議妳諗定後路,因為無論係出去定在家都已經係傷害妳。

男人出軌一次隨時以後唔知幾時又再發生。
有小朋友既要先解決經濟問題,佢地有個出軌爸爸心已經不在家,作為太太仲留唔留戀係一個問題,對於小朋友成長係另一個問題。如果一個家父母已經唔愛對方,小朋友成長可能亦會出現唔同既問題。有需要嘅可以試吓搵專業人士傾下,唔好自己諗埋一邊。愛自己多啲,放時間心機在小朋友同自己身上,對於傷害自己既人可以唔需要理佢。

珍珠宮

wingyaumama 發表於 20-8-15 10:32
每個人嘅思想諗法、忍受程度都唔相同!

最緊要隨你心意而行!
自己有份工,搵到,小朋友仲好細個,其中一個nb。

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 12:58
點會玩到甘,會唔會條女出計...........勿起火先,佢想點問清楚再下一步,勿中計冷靜處理.
...
有圖有cam 有真相,係米條女出計,都真係發生過。男人一定話比機會,一定話只係一時迷失,玩下。但係,玩到返屋企,係米真係只係玩下?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 14:05
有圖有cam 有真相,係米條女出計,都真係發生過。男人一定話比機會,一定話只係一時迷失,玩下。但係,玩到 ...
勿衝動先,佢都知道有CAM,何以帶佢回家,會否個女人向你示威,還是有其他?

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 14:24
勿衝動先,佢都知道有CAM,何以帶佢回家,會否個女人向你示威,還是有其他?

條女係米示威,門口都係自己老公開既。呢點都無得解釋
我估C6貪方便,因為要湊住小朋友

珊瑚宮

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 15:30
條女係米示威,門口都係自己老公開既。呢點都無得解釋
我估C6貪方便,因為要湊住小朋友
...

老公都仲有責任在身[在那個時候],以前個底好嗎?本人覺得比個機會佢,睇落先再算,同時你自己要有二手準備[錢好重要]明白嗎?

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 15:40
老公都仲有責任在身[在那個時候],以前個底好嗎?本人覺得比個機會佢,睇落先再算,同時你自己要有二手 ...

一直都係好好先生,小朋友同工人訓咗。唔係一次,原來已經係好幾次。

珊瑚宮

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 16:07
一直都係好好先生,小朋友同工人訓咗。唔係一次,原來已經係好幾次。
有的亂..........[同工人訓咗]................好幾次.......................同個個女人?

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 16:11
有的亂..........[同工人訓咗]................好幾次.......................同個個女人?
...

我意思係我不在家,屋企有人,小朋友同工人姐姐係房訓咗覺,佢帶個女人返屋企。

子爵府

樓主,替你傷心難過,你先生已不把你放在眼內,心已沒有你,禮義廉恥已不顧,冷靜過後一刀兩斷吧!在這個世界上單親不止你一個,只欠勇氣便好好計劃一下。祝福你!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 16:17
我意思係我不在家,屋企有人,小朋友同工人姐姐係房訓咗覺,佢帶個女人返屋企。
...

佢好過份

首頁
12345...6

尾頁

跳至