夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 16:07
一直都係好好先生,小朋友同工人訓咗。唔係一次,原來已經係好幾次。

你見我好少叫人離婚,因為兩個人可以喺埋一齊,有小朋友係好難得,如果可以比一次機會大家。但抱歉今次,我唔覺得要比機會你老公,因為佢連最基本尊重都冇,其實你老公係咪當你死架,連開房錢都慳?
,出入大廈咁掦,屋企又有工人,又唔止一次,即係佢連要暪你嘅心思都冇。
老實我會連張床,床單,被,全部換晒新,你入房望住張床會唔會諗起有個女人喺上面瞓過?
姊妹,有能力就離婚吧!比自己活得有尊嚴,比人踩到上心口,仲要當冇件事?no way !
你心中有條刺,以後同老公貌合神離,你自己唔開心,小朋友會感覺到,人生有幾多個十年,何必作賤自己

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 16:17
我意思係我不在家,屋企有人,小朋友同工人姐姐係房訓咗覺,佢帶個女人返屋企。
...
你夜間工作,佢就帶個女人回家,次次都係個個?

大宅

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 16:17
我意思係我不在家,屋企有人,小朋友同工人姐姐係房訓咗覺,佢帶個女人返屋企。
...

佢做到咁出面,都好過份,佢已經咩都唔驚了,你唔洗問原唔原諒了,你原諒完分分鐘個女人搬埋入來呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

FennieMan 發表於 20-8-15 16:40
你見我好少叫人離婚,因為兩個人可以喺埋一齊,有小朋友係好難得,如果可以比一次機會大家。但抱歉今次, ...

公爵府

...

個男直情心寒
個女明知隔離房有小朋友和工人,都肯上來咩心態
甘樣偷情好刺激?
完全無道德底線

樓主好好為自己諗定後路

珊瑚宮

...
同一個女人,你上夜班?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

你見我好少叫人離婚,因為兩個人可以喺埋一齊,有小朋友係好難得,如果可以比一次機會大家。但抱歉今次, ...

是的,覺得不被尊重,覺得好恐怖。

大宅

説得對!

男爵府

佢都叫斷正cctv好過死口唔認,到時你唔知訓過仲噁心

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

bsg 發表於 20-8-15 18:32
佢都叫斷正cctv好過死口唔認,到時你唔知訓過仲噁心

時間原來都一年有多,之前真係完全唔知嫁。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

攤左牌?你老公有乜野講?

珍珠宮

減齡達人勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 17:54
是的,覺得不被尊重,覺得好恐怖。

同個女人攪埋一年有多,即你大住肚已經一齊!攪到返屋企真係好過份。
你冷靜諗下之後條路點行,無論單親或同老公從新開始,都係一個好難嘅決定,傷害已成,要修補要一段長時間。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 19:13
時間原來都一年有多,之前真係完全唔知嫁。

睇嚟你老公平時對你好好,所以你咁遲發現。
點解會突然check CCTV?
你老公露出馬腳?
你老公咁冒險,
應該都係為就手和慳錢,
我大膽估計小三住附近㖭,
現在好多女人都玩得好癲,
如果你和老公性生活不協調,
就好易俾人乘虛而入,
你兩個小朋友咁細,
離婚亦未必係解脱,
至於原唔原諒要睇你老公有乜行動補救。

大宅

唔明白呢類男人係變態定雙重人格,點可以搵個女人返黎屋企上完床,無事咁過去隔隔房見個女同工人,佢個角色點樣可以仲演到好好先生,佢完全唔放任何人在眼內。

俾我知道一野拍佢出門口,掉晒佢d野出街,污糟邋遢既男人,成張床同床上所有野都換過晒佢。

水晶宮

回覆樓主:

工人都唔知,定係唔話你知?

珍珠宮

Nbs 發表於 20-8-15 22:03
工人都唔知,定係唔話你知?

工人夜晚入左房又未必知的,我無深究。

男爵府

玩到返屋企點原諒,呢個男人完全唔怕比你知,明知屋企有cctv都帶番屋企玩,偷食男有好多但絕少會玩到番屋企
唔知你容忍可以去到咩程度,不過你預咗以後3人行,或者更多個

珍珠宮

玩到返屋企,仲要小朋友同工人都係屋企,佢極大膽wor。。。

你唔原諒佢佢都唔驚,你原諒佢佢一樣會偷食,自己選擇吧

男爵府

原諒與否,真係好睇你自己,發現件事起初,一定係好嬲,一定想離婚。但當靜下來,你又可能因為仔女問題而選擇痛苦地接受。
但你呢個情況,我會選擇離婚,如果佢一向係好好先生,離婚後都可以有親子時間。

珍珠宮

Belavizio 發表於 20-8-16 06:03
原諒與否,真係好睇你自己,發現件事起初,一定係好嬲,一定想離婚。但當靜下來,你又可能因為仔女問題而選 ...

係嫁,想離婚,覺得要離婚,仔女問題係咪足以令到自己可以接受一切?有第一次,難保無下一次。就係因為佢一直係好好先生,先覺得呢一切極為可怕。要原諒,要重拾信任,我都無信心。今日可以帶返屋企,聽日只會玩得更叻更精,至多唔帶返屋企,講幾多承諾,都感覺全是大話。

首頁
12345...6

尾頁

跳至