自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都幾欣賞佢,至少咁多年唔會好多奇奇怪怪的緋聞,寧缺莫濫,算係比較少有的女藝人

水晶宮

麟媽媽 發表於 20-8-17 00:27
我同佢好熟㗎,舊年好多人估佢67有人估佢68,我都話唔係㗎啦!
既然佢都自己講,佢係1966年8月出世 ...

記得你呀
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

she007 發表於 20-8-17 00:51
咁佢原本話自己幾歲?

一路冇講
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

王國長老

2020勳章 好媽媽勳章 王國長老

Wishsss 發表於 20-8-17 02:47
同羅琳同期?

羅琳senior d

水晶宮

2020勳章

我同佢好熟㗎,舊年好多人估佢67有人估佢68,我都話唔係㗎啦!

我阿姨同佢做過同學,所以都知道她年紀
自由太多會令世人失去平衡

男爵府

2020勳章

(Samantha) 發表於 20-8-17 00:43
45歲?一定唔可能啦
點睇都一定過 50歲啦
X 2

男爵府

2020勳章

麟媽媽 發表於 20-8-17 08:10
羅琳senior d

羅膠好多

珍珠宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

50 keep得好好
欣賞佢努力運動心態

水晶宮

maymay220hk 發表於 20-8-17 08:38
50 keep得好好
欣賞佢努力運動心態

練出腹肌堅係勁呀

侯爵府

2020勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

睇番你個舊post,7樓位JM一早就講中咗佢幾歲啦~

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

證明BK嘅JM好記性

珍珠宮

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bmuimami 發表於 20-8-17 08:40
練出腹肌堅係勁呀

冇錯……事實系難練到

我45+運動多年
亦系有練腹肌同朱古力肌
冇經歷過普遍人吾知道系難練
要倒退相當容易
要keep住有甘身型先至堅

宜家普遍要減肥多過增肥
肥引發好多慢性病、三高、糖尿病、身體發炎、 亦令關節做成負荷……呢個先系重點

瘦有大把空間去食野、外觀可能太乾、 但身體嘅靈活性係高啲

肥只能減肥、減脂、 外觀有肉地、只系脂肪更身體視角上看來肉肉、身體靈活性底

大宅

太瘦了,不知這是否健康。微博的ps美顏圖不能作準

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以為佢45歲

水晶宮

wcpcelia 發表於 20-8-17 11:45
以為佢45歲 X2

咁又誇張得滯

王國長老

2020勳章 好媽媽勳章 王國長老

wcpcelia 發表於 20-8-17 11:45
以為佢45歲 X2

即係90歲

翡翠宮

2020勳章

你地肯好似她地獄式咁練

一樣可以似佢咁靚

玩具萬歲!

水晶宮

fitfish 發表於 20-8-17 12:14
你地肯好似她地獄式咁練

一樣可以似佢咁靚

唔會!所以抵人哋咁fit咁靚

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

麟媽媽 發表於 20-8-17 12:07
即係90歲

係喎...唔要X2了

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

麟媽 幫我同佢講 佢keep 得好好吖 仲好靚女

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊