影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

ChammyMAMA 發表於 20-10-6 09:27
你地有無睇過bts演唱會呀?係咪好難買飛架?
Yes i had. One in Osaka and one in Seoul..............super good.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

H.O.P.E 發表於 20-10-9 07:57
今個星期六日有online演唱會喎
I bought both days.......It's gonna be awesome. The costs of this concert is 8 times more than BangBangCon. There will be 4 different stages.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

H.O.P.E 發表於 20-10-9 08:14
我都想呀,不過無得現場,online都好啦

你比咗錢睇online呀?幾錢呀?
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

TobsterBB 發表於 20-10-9 08:45
Yes i had. One in Osaka and one in Seoul..............super good.

羨慕死,我好後悔咁遲先入坑

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-10-9 08:56
羨慕死,我好後悔咁遲先入坑
我好後悔咁遲先入坑..............me too. Just love them so so much. I listen to their songs every single day. So crazy.

My husband always said i should marry JK

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-10-9 08:55
你比咗錢睇online呀?幾錢呀?
HK$6xx for 2 days

瑪瑙宮

TobsterBB 發表於 20-10-9 09:02
HK$6xx for 2 days

唔貴喎 不過阿囡話隔咗個電視差好遠,我地星期六又約咗人

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-10-9 09:04
唔貴喎 不過阿囡話隔咗個電視差好遠,我地星期六又約咗人
Saturday one will be replayed again on Sunday morning 11am and you can watch the Sunday night one again on Monday morning.

瑪瑙宮

TobsterBB 發表於 20-10-9 09:13
Saturday one will be replayed again on Sunday morning 11am and you can watch the Sunday night one ag ...

依家仲有無得買呀?

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-10-9 09:14
依家仲有無得買呀?
Yes, u can still buy now

瑪瑙宮

TobsterBB 發表於 20-10-9 09:20
Yes, u can still buy now

邊度買到呀? 星期日朝早阿囡要去上堂呀~今晚問下佢先

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-10-9 09:23
邊度買到呀? 星期日朝早阿囡要去上堂呀~今晚問下佢先
...
Weverse Shop

男爵府

我買左星期日場,早d睇又唔阻住煮飯,三百幾蚊真係抵到爛!

珍珠宮

H.O.P.E 發表於 20-10-9 15:53
我買左星期日場,早d睇又唔阻住煮飯,三百幾蚊真係抵到爛!

瑪瑙宮

回覆樓主:

碩珍話仲有一日

gigisjmin    發表於 20-10-10 15:14

男爵府

ChammyMAMA 發表於 20-10-9 20:12
碩珍話仲有一日

點解可以咁靚仔

瑪瑙宮

H.O.P.E 發表於 20-10-9 23:11
點解可以咁靚仔

呢個問題,無人答到你架喎

男爵府