影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

今朝肥妹bts送早餐,係咁話jhope好charm,團飯就團飯啦~學咩人分本命吖
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

ChammyMAMA 發表於 20-11-28 14:35
今朝肥妹bts送早餐,係咁話jhope好charm,團飯就團飯啦~學咩人分本命吖
...

Haha...我都係咁 團飯得尼有本命可以嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

H.O.P.E 發表於 20-11-28 20:14
Haha...我都係咁 團飯得尼有本命可以嗎?

當然可以啦

男爵府

今晚又出新mv d 相影得好靚

瑪瑙宮

H.O.P.E 發表於 20-11-30 00:53

隻衰嘢尋晚睇完,即刻嘈住曬,話d相影得好靚,應該係jk影喎

男爵府

今朝起身,見到話be 又拎左billboard no.1 喇

瑪瑙宮

H.O.P.E 發表於 20-11-30 08:17
今朝起身,見到話be 又拎左billboard no.1 喇

合情合理吖

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

H.O.P.E 發表於 20-11-30 00:53
Yes, black and white

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-11-30 07:21
隻衰嘢尋晚睇完,即刻嘈住曬,話d相影得好靚,應該係jk影喎
...
JK did a very good job

珍珠宮

ChammyMAMA 發表於 20-11-30 09:11
合情合理吖
I will receive my copy today

男爵府

回覆 TobsterBB 的帖子

我上網見到D人開箱 (尤其睇完suga開箱), 真係好想買呀! 不過再諗下屋企情況, 成屋都係嘢, 我完全無位放, 可能要拎返公司先有位擺~
跟住就放棄左了~

珍珠宮

H.O.P.E 發表於 20-11-30 13:40
回覆 TobsterBB 的帖子

我上網見到D人開箱 (尤其睇完suga開箱), 真係好想買呀! 不過再諗下屋企情況, 成屋 ...
Buy la buy la..............I think this one is smaller than last one "7"

So can easily find a space at home to put......maybe next to your daughter's DVDs......wakakaka

瑪瑙宮

TobsterBB 發表於 20-11-30 09:39
I will receive my copy today

肥妹嗰隻未拎得

男爵府

TobsterBB 發表於 20-11-30 14:11
Buy la buy la..............I think this one is smaller than last one "7"

So can easily find a space ...

心大心細

珍珠宮

H.O.P.E 發表於 20-11-30 19:27
心大心細

好靚呀! 快啲買啦

男爵府

TobsterBB 發表於 20-11-30 19:48
好靚呀! 快啲買啦

珍珠宮

H.O.P.E 發表於 20-12-1 08:09

life goes on 上咗Billboard No. 1

男爵府

TobsterBB 發表於 20-12-1 09:07
life goes on 上咗Billboard No. 1 :goo ...

Yeah!!! 我想問下邊度有得download返d unofficial 嘅歌?我發現apple music同spotify都無嘅

瑪瑙宮

TobsterBB 發表於 20-11-30 19:48
好靚呀! 快啲買啦

呢隻係咪特典呀?

珍珠宮

H.O.P.E 發表於 20-12-1 10:41
Yeah!!! 我想問下邊度有得download返d unofficial 嘅歌?我發現apple music同spotify都無嘅
...

我都搵緊, 搵到話畀你聽

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊