論盡家傭

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我間就HK$12,000 包2年基本保險. 挑了個印姐姐比外母, 剛她有推薦信, 又可以和僱主傾計的. 我和AGENT 都熟, 以前都跟開佢, 好負責任+老實. 佢話可遇不可求, 市場好多挑工的姐姐, 要照顧一個婆婆或公公, 要有房, 邊到有咁多房呀! 我臨走時, AGENT 話都有幾個好野收埋, 但佢話我挑的是最好. 雖然貴, 但起碼是本地, 唔洗比額外費用.

複式洋房

可唔可以介紹Agent嗎, 唔該晒

子爵府

林中鳥 發表於 20-9-1 20:28
我間就HK$12,000 包2年基本保險. 挑了個印姐姐比外母, 剛她有推薦信, 又可以和僱主傾計的. 我和AGENT 都熟 ...
可否比资料我

大宅

回覆 Jaciteran 的帖子

請收 PM.

大宅

回覆 YC04 的帖子

請收 PM.

洋房

我間就HK$12,000 包2年基本保險. 挑了個印姐姐比外母, 剛她有推薦信, 又可以和僱主傾計的. 我和AGENT 都熟 ...

包埋保險其實都理想,唔知可以inbox聯絡資料嗎,謝謝

禁止訪問

大宅

回覆 shan93128 的帖子

我嗰個玩失蹤, 想要中介資料。謝謝!

別墅

ming1020 發表於 20-8-21 14:41
我4月經中介介紹本地完約印姐姐,8500全包(唔包機票),姐姐已經入屋

你好,可否介紹Agent?Thanks

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可唔可以介紹agent畀我? 我工人9月30號就完約, 冇同佢續約要再請工人
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

shan93128 發表於 20-8-31 11:49
應該pm晒 ,但呢個agent 好鬼熱心 日日搵我

可否pm agent俾我.. 麻煩曬

大宅

我4月經中介介紹本地完約印姐姐,8500全包(唔包機票),姐姐已經入屋
求pm agent資料!

大宅

2020勳章

666999bbtong 發表於 20-8-20 16:09
請問而家請本地工人,几多錢手續費,同工人的薪金可以是基本工資嗎?

你個肯亞姐姐做得唔好所以要再請?

珍珠宮

shan93128 發表於 20-8-31 11:49
應該pm晒 ,但呢個agent 好鬼熱心 日日搵我

可否pm agency info呢?

珍珠宮

可否pm agency info呢?

民房

麻煩PM agent 資料 唔該

別墅

回覆 five555 的帖子

唔係。只不過想知道本地行情。聽講而家d 本地工人叫人工到6千至1萬。想知道啫。我都覺得我自己好彩請左肯亞工人,打掃ok. 無得扭計。唔係,今時今日就好麻煩。

男爵府

2020勳章

666999bbtong 發表於 20-9-9 15:36
回覆 five555 的帖子

唔係。只不過想知道本地行情。聽講而家d 本地工人叫人工到6千至1萬。想知道啫。我都 ...

我都想知本地工人是否唔湊兩個小朋友?

別墅

shan93128 發表於 20-8-27 17:21
agent 好熱心 有D煩日日都推介姐姐比我
所以我睇到姐姐都好心急搵工
...

你好,麻煩可以比Agent資料我嗎(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍♀️

大宅

可以pm agent 嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊